30. mars
kl. 18.00–22.30

Fra Tromsø via Stockholm og ut i verden. Omgitt av hylende jenter, fest og løgner. Vi dikter videre på historiene, mytene og skandalene – og gir deg en ellevill musikalsk fortelling om Norges største pop-ikoner.

Meld meg på

Beskrivelse

Pussycats var det første norske bandet som levde ut den store pop-drømmen. Under navnet Typhoons, drar de i 1964 til Sverige for å prøve lykken. Her møter de Sten Ekroth, som blir gruppens manager. Gjennom fengende musikk, store investeringer, skamløs promotering og flere skandaleoppslag, oppnår Pussycats raskt suksess.

Det er Pussycats som for alvor bringer frem det vi i Norge forbinder med 60-tallets generasjonskonflikt og opprør. Musikalsk oppvåkning og seksuell frigjøring går hånd i hånd i fortellingen om bandet. Gutterommet er like viktig som jenterommet, og begjær og kåtskap får for første gang plass i full offentlighet.

Fortellingen om Pussycats er en musikalsk suksesshistorie, men det er også en fortelling om berømmelsens pris. Forestillingen er en hemningsløs hyllest til våre kjære pop-ikoner og det å våge å drømme stort.

Det er regissør Petter Næss, kjent for tv-serien Lykkeland og bl.a. filmene Elling, Bare Bea, Tatt av Kvinnen og Ingenting å Le Av som har tatt på seg oppgaven å bringe denne elleville myten til scenen.

Praktisk

Før forestillingen serveres tapas i foajeen fra kl 1800. Billettene deles ut i foajeen fra kl 1715 - 1755.