Hopp til innhold
Alle kurs og arrangementer

Smaken av havet

Nye arter i havbruksbransjen

Dette arrangementet er ikke lenger aktivt, se vår kalender for kommende kurs og arrangementer.
Gratis oppmøte og kun for Tekna-medlemmer
Kr 0
Få tilsendt opptak
Kr 0
17. okt. 2023
kl. 18:00 - 20:30
Ingeniørenes Hus, OSLO
Klubben 9. etasje
Streaming
Avbestillingsfrist: 10/10/2023
Kursnummer: 46189
Kontakt: Tone Juel - +4740281149

Havbruksnæringen er i stadig utvikling, Tekna Havbruk og fiskehelse synes det er på tide å utforske de spennende mulighetene som nye arter kan bringe til bordet.

Velkommen til vårt seminar om "Nye Arter i Havbruksbransjen," hvor vi dykker ned i noen av de nyeste trendene, innovasjonene og potensialet som ligger i å introdusere nye arter i akvakultur.

Her vil du få mulighet til å høre fra nye produsenter og smake på produkter fra arter som har blitt lite utforsket kulinarisk. Vi håper på en sosial og hyggelig kveld på toppen av Ingeniørenes hus i Vika i Oslo. Du kan oppleve smakene av fremtidens havbruksprodukter. La dine smaksløker utforske mangfoldet av nye produkter og gi tilbakemelding på hva som kan fenge forbrukerne. Vi får besøk av flere spennende produsenter og en profesjonell kokk som skal tilberede noen spennende retter.

Program:

17:45 dørene åpner, velkomstdrink, snacks og mingling

18:10 Velkommen v/Tekna Havbruk og fiskehelse

18:15 Introduksjon av nye arter v/ Lars Olav Sparboe, Akvaplan Niva

18:45 Smaksprøve: blåskjell v/ kokk Guttorm Bakken

18:55 The Norther Company v/ Zoe Christiansen

19:15 Smaksprøve: Tare v/ Zoe Christiansen

19:25 Pronofa v/ Magnus Pettersen

19:40 Smaksprøve: Tunikatlasagne v/Magnus Pettersen

19:50 Presentasjon Aminor v/ Jan Jensen

20:00 Smaksprøve Flekksteinbitt v/ kokk Guttorm Bakken

Relaterte kurs og arrangementer

Del