
Havbruksnæringen er i stadig utvikling, Tekna Havbruk og fiskehelse synes det er på tide å utforske de spennende mulighetene som nye arter kan bringe til bordet.
Velkommen til vårt seminar om "Nye Arter i Havbruksbransjen," hvor vi dykker ned i noen av de nyeste trendene, innovasjonene og potensialet som ligger i å introdusere nye arter i akvakultur.
Her vil du få mulighet til å høre fra nye produsenter og smake på produkter fra arter som har blitt lite utforsket kulinarisk. Vi håper på en sosial og hyggelig kveld på toppen av Ingeniørenes hus i Vika i Oslo. Du kan oppleve smakene av fremtidens havbruksprodukter. La dine smaksløker utforske mangfoldet av nye produkter og gi tilbakemelding på hva som kan fenge forbrukerne. Vi får besøk av flere spennende produsenter og en profesjonell kokk som skal tilberede noen spennende retter.
Program:
17:45 dørene åpner, velkomstdrink, snacks og mingling
18:10 Velkommen v/Tekna Havbruk og fiskehelse
18:15 Introduksjon av nye arter v/ Lars Olav Sparboe, Akvaplan Niva
18:45 Smaksprøve: blåskjell v/ kokk Guttorm Bakken
18:55 The Norther Company v/ Zoe Christiansen
19:15 Smaksprøve: Tare v/ Zoe Christiansen
19:25 Pronofa v/ Magnus Pettersen
19:40 Smaksprøve: Tunikatlasagne v/Magnus Pettersen
19:50 Presentasjon Aminor v/ Jan Jensen
20:00 Smaksprøve Flekksteinbitt v/ kokk Guttorm Bakken