Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Alle kurs og arrangementer

Slik lykkes du som fasilitator og prosessleder

– Skap resultater og få det beste ut av hver deltager

Om foredragsholderen

{{state.speaker.FirstName}} {{state.speaker.Surname}}

{{state.speaker.Title}}

{{state.speaker.Workplace}}

{{state.speaker.Phone}}

Dette lærer du

Innsikt i hva som skal til for å skape resultater i en prosess/gruppe/team

Verktøy til å designe møter, workshop og prosesser

Tips til hvordan opprettholde engasjement og oppmerksomhet fysisk og digitalt

Effektive verktøy for å håndtere ulike steg i en fasiliteringsprosess

Prosessvektøy som sikrer god involvering og bidrag

Hvordan håndtere motstand og gripe inn i prosesser som er på avveie

Kompetanse til å lede en gruppe ulike mennesker mot felles mål

Trygghet i fasilitatorrollen slik at du mestrer ulike scenarier

Hva er fasilitering?

Å fasilitere betyr å gjøre det lett for mennesker å jobbe sammen. Som fasilitator skal du holde fokus på målet og sørge for alle involverte bidrar med sin kompetanse. Tør du å gripe inn i prosesser på avveie? Er du trygg på å navigere i kaos og håndtere deltagere som vil ulike ting? Hvordan gjøre dette digitalt? Lær konkrete metoder for hvordan du gjør dette nesten uten at deltakerne merker at du er der!

Etterspurt kompetanse

Hurtige endringer, tverrfaglige prosesser, nye forretningsmodeller og samarbeidsstrukturer krever god fasilitering for å løse komplekse utfordringer, og skape ønskede resultater. Nå skal vi også gjøre dette digitalt og det krever at du har kontroll over både innhold, prosess og teknologi.

Kort sagt: Fasilitering er rett og slett en sentral karrierekompetanse!

Undervisningsform

Kurset gjennomføres som en kombinasjon av forelesninger, diskusjoner og øvelser. Du vil få trening i å fasilitere og kursleder sørger for at læringen er både praktisk og erfaringsbasert. Ingen forkunnskaper kreves. 

NB! Du kan velge mellom fysisk eller nettbasert kurs. På nettbasert kurs får du tilsendt en link i forkant av kurset slik at du kan koble deg opp før oppstart dag 1. På fysisk kurs må du huske å ta med egen PC. 

Du vil også få tilsendt kursmateriell elektronisk rett før oppstart dag 1.

Dette kurset er for alle som ønsker å bli bedre på å skape resultater i en gruppe, et team, en workshop, et møte, i en strategisk prosess, en avdeling eller ønsker å lede kundeprosjekter. Du kan være leder, prosjektleder, fagekspert, avdelingsleder, forsker, rådgiver, konsulent, arbeide i privat eller offentlig sektor.

Premium kurs og konferanser

I samarbeid med ledende fageksperter utvikler vi høyaktuelle, faglige møteplasser for å sikre at du til enhver tid innehar oppdatert kompetanse og et verdifullt nettverk

Relaterte kurs og arrangementer

Del