Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Alle kurs og arrangementer

Slik lykkes du som fasilitator og prosessleder

– Skap resultater og få det beste ut av hver deltager

Om foredragsholderen

{{state.speaker.FirstName}} {{state.speaker.Surname}}

{{state.speaker.Title}}

{{state.speaker.Workplace}}

{{state.speaker.Phone}}

Dette lærer du

Innsikt i hva som skal til for å skape resultater i en prosess/gruppe/team

Verktøy til å designe møter, workshop og prosesser

Tips til hvordan opprettholde engasjement og oppmerksomhet fysisk og digitalt

Effektive verktøy for å håndtere ulike steg i en fasiliteringsprosess

Prosessvektøy som sikrer god involvering og bidrag

Hvordan håndtere motstand og gripe inn i prosesser som er på avveie

Kompetanse til å lede en gruppe ulike mennesker mot felles mål

Trygghet i fasilitatorrollen slik at du mestrer ulike scenarier

Etterspurt kompetanse

Hurtige endringer, tverrfaglige prosesser, nye forretningsmodeller og samarbeidsstrukturer krever god fasilitering for å løse komplekse utfordringer, og skape ønskede resultater. Nå skal vi også gjøre dette digitalt og det krever at du har kontroll over både innhold, prosess og teknologi.

Kort sagt: Fasilitering er rett og slett en sentral karrierekompetanse!

Apple og Meta ansetter fasilitatorer

Å fasilitere betyr å gjøre det lett for mennesker å jobbe sammen. Stadig flere virksomheter, internasjonalt som nasjonalt, får øynene opp for denne viktige rollen – som ofte gir svært håndfaste resultater. Dette understrekes blant annet gjennom fasilitator-organisasjonen The International Association of Facilitators årlige prisutdeling.

Vekst på tre prosent

I 2021 brukte Nestlé i Tyrkia fasilitering aktivt i arbeidet med å øke sine markedsandeler for mat og drikke. Da coronapandemien var på høyden inviterte selskapet ansatte fra ulike regioner og avdelinger til en fasilitert workshop via Zoom og samarbeidsverktøyet Mural. I etterkant koblet de denne tilnærmingen til en vekst på tre prosent det året.

Dette kurset er for alle som ønsker å bli bedre på å skape resultater i en gruppe, et team, en workshop, et møte, i en strategisk prosess, en avdeling eller ønsker å lede kundeprosjekter. Du kan være leder, prosjektleder, fagekspert, avdelingsleder, forsker, rådgiver, konsulent, arbeide i privat eller offentlig sektor.

Sagt av tidligere deltagere

{{item.Author}}
{{item.Title}}

{{item.Text}}

{{item.publishDateString}}

Premium kurs og konferanser

I samarbeid med ledende fageksperter utvikler vi høyaktuelle, faglige møteplasser for å sikre at du til enhver tid innehar oppdatert kompetanse og et verdifullt nettverk

Relaterte kurs og arrangementer

Del