Skal du på fjelltur i vinter? Har du nok kunnskap om snøskred? Meteorologene varsler stadig oftere om skredfare, og avisene bringer nyheter om skredulykker som inntreffer med tragiske utfall. Formålet med kurset er å gi deg økt bevissthet rundt temaet skredfare, samt hvordan du skal forholde deg til skredfarlig terreng for å sikre tryggest mulig ferdsel.

Meld meg på

Beskrivelse

Tekna har invitert seniorekspert Christian Jaedicke fra NGI (Norges Geotekniske Institutt) til holde dette kurset. Han har en doktorgrad i meteorologi og snøfysikk og lang erfaring med arbeid innen snøskred.

Christian har ledet snøskredvarslingen på NGI i snart 20 år og jobber mye med sikring av vannkraftanlegg og høyspentlinjer. Han vil ta med innhold om de grunnleggende skredkunnskapene som du trenger for å ferdes trygt, men også utfordre publikum med erfaringer fra ulykker og det profesjonelle arbeidet med snøskred i Norge og på Svalbard.

Kurset er åpent for alle, så du må gjerne invitere med deg venner og kolleger på dette arrangementet, men de må huske å melde seg på.

Studentmedlemmene våre er også hjertelig velkommen!

Det er ingen matservering på dette kurset.

Velkommen til et viktig og lærerikt kurs!

Vi anbefaler deg å ta bybanen eller gå/sykle til Kronstad, det er vanskelig å finne parkering der.

Finn frem:

Mimes Brønn inngang A