13. sep.
kl. 11.30–13.30

Seniorteknologene inviterer til lunsjmøte om samfunnssikkerhet i Klubben. Etter lunsj har gruppen ekstraordinært årsmøte.

Meld meg på

Beskrivelse

Med samfunnets vilje og evne til å ta i bruk stadig mer teknologi, skapes det også sårbarheter og et mulighetsrom for de som vil utnytte dette i negativ forstand. Roar Thon fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet snakker i sitt foredrag om det digitale trussel- og risikobildet. Siden 2019 har NSM sett en tredobling av alvorlige digitale hendelser mot samfunnet. Hva slags utfordringer vi står ovenfor som samfunn, virksomheter og som innbyggere. Han kommer også med noen råd og tips til hvordan den enkelte kan forbedre sin egen digitale sikkerhet.

Program:

  • 11:30 Foredrag v/ Roar Thon
  • 12:30 Lunsj
  • 13:15 Ekstraordinært årsmøte

Her er sakspapirer og informasjon om ekstraordinært årsmøte.

Om foredragsholder

Roar Thon er Fagdirektør sikkerhetskultur i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) hvor han har vært ansatt siden 2003. Roar har tjenestebakgrunn fra Forsvaret og politiet, og arbeider i dag med hvordan mennesket bruker teknologi og hvordan dette påvirker sikkerhetstilstanden i samfunnet, i virksomheter og for enkeltmennesket.

Om SeniorTeknologene

SeniorTeknologene dekker et bredt spekter av teknologiske fagfelt og er åpen for Tekna-medlemmer fra og med 60 år. Gruppen har som formål å være en faglig og sosial møteplass for Teknas seniormedlemmer i Oslo og omegn. Faggruppen arrangerer medlemsmøter med foredrag, debatter og konferanser. Medlemskap er gratis for alle Tekna-medlemmer, og du kan krysse av for medlemskap ved påmelding.

Vel møtt!

Finn frem:

Klubben, ta heisen til 9.etasje