15. juni
kl. 18.00–21.00

Velkommen til årets klima-arrangement for studenter og unge! Ungdomspolitikere diskuterer energi- og klimakrisen, etterfulgt av standup om klima av Rasmus Wold!

Meld meg på

Beskrivelse

Klima på agendaen i 2023: Energi i fokus

Nå har vi utfordret ungdomspartiene til å kaste seg inn i energipolemikken! Dette kommer til å bli spennende. Få deg noe godt å drikke – og følg med på klimadebatt med ungdomspolitikerne.

  • Hvordan ser fremtidens energiløsninger ut?
  • Hvordan skal vi utvikle Alternative energikilder?
  • Økonomisk vekst og energiomstilling - kan vi få i både pose og sekk?

Verden er på feil kurs. I følge FNs klimapanels hovedrapport for 2021-2023, kan kun omfattende tiltak føre verdenssamfunnet bort fra veien mot en global oppvarming på 3,2 grader innen 2100.

Mye av problemet og løsningen ligger i energispørsmålet. I år har de norske politikerne satt energi på dagsorden: "Mer av alt - raskere" sier de. Når alt skal elektrifiseres trenger Norge, for første gang på lenge, mer strøm. Og den må være fornybar.

Hvordan greier vi det (og på riktig måte)?

Etterpå blir det standup

Da får du møte Rasmus Wold. Rasmus er en ung komiker som allerede er godt etablert som standupkomiker. Han fikk sitt gjennombrudd på Lattergalla 2016 da han delte scene med blant annet Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Rønning. To år senere var han en del av Julelatter sammen med Nicolay Ramm og Jørgen Ep, som ble en en av tidenes største publikumssuksesser på Klubbscenen.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Energi og klima

Norsk Kjøleteknisk Møte 2023

23.–24. mars
Clarion Hotel Trondheim, TRONDHEIM

Energi og klima

Fjernvarme – omvisning hos Eidsiva Bioenergi

24. apr.
kl. 17.00–19.00
Eidsiva Bioenergi AS Avd Hamar, HAMAR

Energi og klima

Kjernekraft. Naturens bestevenn?

3. mai
kl. 18.00–20.00
Trondheim, TRONDHEIM