11. des.
kl. 18:30–22:00

Seniorforum inviterer til teaterkveld på Trøndelag teater 11. desember 2021 kl. 1830. Etter forestillingen inviterer vi til 3-retters middag med vin i Teaterkafeen, og forhåpentligvis dans etterpå.

Meld meg på

Beskrivelse

Endelig kan vi samles til teaterkveld!

Om forestillingen

Årets stykke er Alle tiders julebord, som er et gjestespill med Hans Petter Nilsen og Ivar Nergård.

For mange er det ikke adventstid i Midt-Norge før de to ubehjelpelige dobørsteselgerne i Lager & Angros, Svein Berg (Hans Petter Nilsen) og Kjell Rune Fjøstoft (Ivar Nergaard) har fått deg til å skratte julen inn. I år har de hyret Øyvind Brandtzæg som regissør, og han vil nok også sette sitt preg på julestemningen.

Alle tiders julebord er hysterisk artig, hoderystende provoserende, hjerteskjærende sårt og musikalsk fortreffelig. Rett og slett en kveld for hele ditt følelsesregister. Manus tilpasses dagens hendelser og omgivelser, men tradisjonen tro så er rammene de samme; To ensomme herrer har tatt spanderbuksene på og arrangerer julebordskonsert med fokus på det våte, for å feire firmaets suksess. De blir så til de grader utfordret sanselig, med nye smaker, for ører og gane. Øl de aldri har hørt om, mat og franske viner de er redd for. Og tradisjonelle smektende amerikanske julesvisker. Det kan ikke gå bra. De tråkker i alle salater som finnes. Til og med sine egne. Til slutt står de «ribba» tilbake, og har kun hverandre. I sin ensomhet. Rett før jul.

Middag

Etter forestillingen inviterer vi til 3-retters middag med vin i Teaterkafeen, og forhåpentligvis dans etterpå.

Pris og praktisk informasjon

  • Du kan ta med deg ledsager, vennligst angi riktig antall deltakere (1 eller 2) ved påmelding.
  • Pris 900 kr. pr. person for teater og middag. Betales ved påmelding.

Møt opp i god tid for å få billettene.

Finn frem:

Prinsens Gate 20, 7012 Trondheim