4. mai
kl. 10.30–12.30

Velkommen til foredrag med Senior Forum, etterfulgt av felles lunsj i kantinen.

Meld meg på

Beskrivelse

Robert Mood vil ta for seg det faktum at Vladimir Putins strategiske feilgrep har styrket Ukrainas nasjonale samhold, avdekket store russiske svakheter, samlet Europa og endret NATO.

Etter at Russland invaderte Ukraina var en stor krig i Europa et faktum. Har striden utviklet seg til å bli noe helt annet enn hva Russlands president åpenbart hadde forutsett? Spørsmålene han ønsker å utdype er blant annet: Har vi kommet nærmere en våpenstillstand, eller ser vi starten på en storkrig? Hvordan påvirker krigen Norge og verden – hva kan vi vente oss i 2023?

Vi avslutter med lunsj i kantinen med stort utvalg. Meld gjerne fra om allergier eller dietthensyn i påmeldingen slik at vi kan gi beskjed videre.

Arrangementet er åpent for Tekna-medlemmer og du kan gjerne ta med ledsager. Meld på personen i eget felt i påmeldingsskjema.

Vel møtt!

Om foredragsholder

Robert Mood er tidligere generalløytnant og var generalinspektør for Hæren. Han var i 2012 sjef for FNs observatørstyrke i Syria (UNSMIS) etter tidligere å ha vært sjef for FNs observatørkorps i Midtøsten (UNTSO). Robert Mood har også vært president i Norges Røde Kors. Han ble tildelt Fritt Ords Pris for 2016 «for å ha vist stort ytringsmot i kritiske debatter om Forsvarets rolle i samfunnet.»

Om Senior Forum

Senior Forum er en gruppe med mål om arrangementer av en sosial karakter. Gruppen er åpen for alle Tekna-medlemmer fra og med fylte 60 år, og det er gratis å være med. Ektefelle/samboer/særboer er hjertelig velkommen til samtlige arrangementer. Er du ikke medlem, men ønsker å bli det, ta kontakt på kristin.salvesen@tekna.no.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17, ta heisen opp til 9. etasje - møterom Klubben.