9. nov.
kl. 10.15–11.30
Oslo kommune Munchmuseet, OSLO

Senior Forum inviterer til en oppdagelsesreise i Edvard Munchs kunst.

Meld meg på

Beskrivelse

I denne utstillingen blir vi tatt med inn i Munchs egen verden – hans ideer, hans arbeidsprosesser, og de dypt menneskelige problemstillingene han var opptatt av, og som fortsatt berører mennesker i dag. Vi vil oppleve verdenskjente motiver som Skrik og Madonna, og vil bli overrasket av ukjente hovedverk og uventede blikk inn i det mangfoldige kunstnerskapet.

Utstillingen Edvard Munch uendelig legger til rette for en fri vandring gjennom temaer og motiver som Munch utforsket hele livet: fortellinger om angst, død, kjærlighet og ensomhet, som er felles for alle mennesker. Munch ble selv aldri ferdig med å utforske kunstens muligheter, gjennom maleri, grafikk, tegning, fotografi og skulptur.

Oppmøte i lobbyen kl. 10:15, 15 minutter før omvisningen starter 10:30. Vennligst møt i tide. Omvisningen tar omtrent 45 minutter.

Ønsker du å ha med noen? Skriv navnet på personen i eget felt i påmeldingen. Du betaler for begge når du melder deg på. Du må være medlem, men ledsageren din trenger ikke være Tekna-medlem.

Etter ferdig omvisning kan man bevege seg fritt rundt i alle utstillinger.

Bagasje kan ikke medbringes inn i utstillingssalene. Det finnes låsbare skap i lobbyen for å låse inn større vesker, flytende, paraplyer og lignende. Beregn tid til dette også i forkant. Mer praktisk informasjon finnes på nettsiden deres.

Finn frem:

I lobbyen på Munch museet, Edvard Munchs plass 1