28. feb.
kl. 10.00–13.00

Velkommen til Senior Forums årsmøte med foredrag!

Meld meg på

Beskrivelse

Vi starter med foredrag fra Jens Nordahl, presseansvarlig hos Vinmonopolet, som forteller oss om Vinmonopolet gjennom 100 år.

Deretter følger årsmøte for Senior Forum.

Vi avslutter med lunsj i kantinen med stort utvalg. Meld gjerne fra om allergier eller dietthensyn i påmeldingen slik at vi kan gi beskjed videre.

Program

 • 10:30 Foredrag
 • 12:00 Årsmøte
  1. Årsberetning
  2. Regnskap
  3. Sak: Mønstervedtekter
  4. Valg
 • Lunsj ca. 12:15

Sakspapirer kommer!

Styret ønsker gjerne flere som vil være med å lage gode arrangementer. Ved interesse send en mail styreleder Roy-Gunnar Dahlberg, mail: roydahlb@outlook.com.

Om foredraget

Vinmonopolet ble etablert i november 1922 og har nå 100 års historie bak seg. Pressesjef Jens Nordahl i Vinmonopolet AS vil ta oss gjennom 1000 års norsk alkoholhistorie, spesielt det siste århundret med en monopolsituasjon for aksjeselskapet Vinmonopolet. Hva var bakgrunnen for at vin og brennevinsforhandlere måtte innstille eller inngå i det nye Vinmonopolet? Hvorledes påvirkes vi av EU og hvor ble det av ARCUS? Kan det sies noe framtiden for alkoholsalget i Norge?

Om Senior Forum

Senior Forum er en gruppe med mål om arrangementer av en sosial karakter. Gruppen er åpen for alle Tekna-medlemmer fra og med fylte 60 år, og det er gratis å være med. Ektefelle/samboer/særboer er hjertelig velkommen til samtlige arrangementer. Er du ikke medlem, men ønsker å bli det, ta kontakt på kristin.salvesen@tekna.no.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17, møterom: Klubben, ta heisen til 9. etasje