Tekna Stat inviterer alle tillitsvalgte i forsvarsektoren til en tillitsvalgtsamling med omstilling og kommende lønnsforhandlinger som hovedfokus. Sted for samlingen blir ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

Meld meg på

Beskrivelse

Det er mye som rører seg innad i sektoren og dette er en samling for tillitsvalgte i Forsvaret, Forsvarsbygg, FMA, FFI og NSM, hvor det blir anledning til å få på fyll som tillitsvalgt så vel som få diskuterte aktuelle problemsstillinger.

Vi begynner 15. nov kl 11 og avslutter 16. november kl 14. Tekna dekker reise og opphold som vanlig. Vi har reservert overnatting til alle (for Teknas regning), ved Thon Hotel Arena i Lillestrøm, som er lokalisert rett utenfor togstasjonen i Lillestrøm.

Agenda

  • Omstillingsarbeidet
  • Kontaktutvalget - hvor står vi?
  • Kommende lønnsforhandlinger
  • Hva rør seg?

Praktisk informasjon og reisebestilling

Dette er en samling hvor tillitsvalgte har rett til fri med lønn etter Hovedavtalen §39 og Tekna dekker reise og opphold. Les mer om dette og hvordan du skal bestille reise, samt lenker for å kunne sende inn reiseregning for reiseutlegg her. Frist for å sende inn reiseregninger er 3 uker etter endt samling.

*PS: Prosjektnummeret til dette kurset er 22324