Denne helgen møtes Teknas studentkontakter, avdelinger og fagside til en inspirerende samling! Polfarer Børge Ousland kommer, gjør du? 

Meld meg på

10.-11. februar ønsker vi at våre fantastiske tillitsvalgte fra student, avdeling (inkludert Ung) og fag skal møtes og bli bedre kjent. Kanskje får du også noen nye bekjentskap som kan være nyttige for deg eller ditt styre i fremtiden? 

Det blir selvfølgelig en bedre middag på fredagen for alle. På lørdagen skal vi sammen dykke ned i noen av de virkelig store dilemmaene knyttet til bærekraft: energiforsyning, klimautslipp, globale eller lokale løsninger, naturvern og mye mer.

 • Hva er det egentlig som gjør dette så vanskelig?
 • Og hvordan kan vi som Tekna-medlemmer bidra?

Denne delen av programmet vil ledes av journalist og konferansier Erik Aasheim. Det blir en god miks av foredrag med kjente profiler, refleksjon og meningsutveksling.  

Samlingen er samtidig som studentenes årsmøte og faglig årsmøte. Avdelingene har sitt eget faglige opplegg lørdag ettermiddag. Vi kommer med andre ord til å ta over hotellet denne helga.  

Dette blir en Tekna-helg du ikke vil gå glipp av!  

Hvem er invitert?

Tekna dekker opphold og reise for to representanter fra hver avdeling og inntil tre deltakere fra hver Tekna Ung-gruppe. Her er det rett og slett ingen grunn til å gå glipp av et inspirerende døgn med Tekna-felleskapet.

Påmeldingsfrist har gått ut, ta kontakt med din DK dersom du ønsker å delta.

Skriv ut

Fredag 10. februar

18.00 - 19.00

Registrering og ckeck-in

19.00 - 20.00

Aperitiff og kick-off fellessamling

20.00 - 23.00

Festmiddag avdeling, fag og student

Lørdag 11. februar

09.00 - 12.00

Fellesprogram: Bærekraft

I denne sesjonen møter du

 • Polfarer Børge Ousland

 • Generalsekretær i DNT, Dag Terje Klarp Solvang

 • CEO i REV Ocean, Nina Jensen

 • Generalsekretær i Polyteknisk forening, Mette Eriksen

 • Seniorrådgiver i Statnett, skribent i TU, og medlem av Teknas valgkomité, Kim Allgott

 • Seniorforsker ved SINTEF og representant i Teknas Hovedstyre, Sigurd Sagen Vildåsen

Gjennom en sofasamtale mellom disse, skal vi utfordre og ta opp ulike dilemma innen naturforvaltning, løsninger, politikk og forbrukeratferd. Vi går fra det helt overordnede, via politikken og løsningene, til individnivået, og hvilken rolle vi som Tekna-medlemmer og Tekna som organisasjon spiller.

Sesjonen ledes av programleder og journalist Erik Aasheim

12.00 - 13.00

Lunsj

13.00 - 16.00

Samling for avdelingsledere og Tekna Ung

Tema for denne delen er - Bærekraft i et avdelingsperspektiv - Forberedelse til R-møte 2023

Overnatting

Hvis du trenger overnatting på hotellet, kan du bestille det ved påmelding.

Bestilling av reise

For bestilling av flybillett bruk Egencia på telefon: 23 15 04 99 eller e-post: customer_service@egencia.no.

Noter "Reise belastes Tekna, comcode 825152" i emnefeltet i reisebestillingen og oppgi følgende referanse i e-posten: Tekna/ Tillitsvalgt / 230000/ Marthe Waage

Vi forutsetter at rimeligste reisealternativ benyttes.

Finn frem til hotellet

Hotellets adresse er Væringvegen 44, 2040 Kløfta

Det går shuttlebusser fra OSL Gardermoen som er merket med Lily Country Club. Bussen går fra plattform 43, men disse har relativt begrenset kapasitet. Vi kommer derfor nærmere tilbake til hvordan dere best reiser til og fra.

Her finner du busstidene.

Mer informasjon kommer.

Reiseregning
Tekna har en egen digital reiseregningsløsning for tillitsvalgte. For at du skal få tilgang til denne, trenger vi at du før første gangs bruk sender kontonummer og medlemsnummer til økonomiavdelingen i Tekna på reise@tekna.no.

Merk reiseregningen med FAS 2023. Du kan oppgi Marthe Waage under «kostnadssted».

Avmelding

Vi setter pris på snarlig beskjed dersom du skulle bli forhindret fra å delta. Forhør deg gjerne med ditt styre, om andre kan reise i ditt sted.

Ved eventuelle endringer i påmeldingen, kontakt Teknas servicesenter på kurs@tekna.no. Ønsker du å melde deg av kan det gjøres på https://www.tekna.no/minside/kurs/

Allergier eller andre tilpasninger

Har du allergier eller andre behov for tilpasninger, er det fint om du oppgir det i feltet for tilleggsopplysninger, ved påmelding.
Fikk du ikke gjort det ved påmelding send en mail til kurs@tekna.no.

Vel møtt til felles samling 2023!

 • Erik Aasheim

  Journalist

  Tidligere Dagsnytt 18-programleder Erik Aasheim elsker å lede en god debatt. Folkeopplysning er et hedersord. Erik har snart 40 års bakgrunn som journalist, Paris-korrespondent, forfatter, møteleder og grønn ministerrådgiver. I tillegg har han vært kommunikasjonsrådgiver for to klimaministre og kommunikasjonsdirektør for EAT Foundation.

 • Kim Allgot

  Seniorrådgiver

  Statnett SF

  Kim Allgot jobber som seniorrådgiver i Statnetts strategiavdeling. I tillegg til lang Tekna-erfaring i ulike tillitsverv, er Kim skribent for TU. Han har inngående kjennskap til spørsmål rundt strømforsyning, og strømnettets rolle i å fremme norsk verdiskaping og legge til rette for bedre klimaløsninger. Kim har lang Tekna-erfaring, og er medlem av Teknas sentrale valgkomité.

 • Mette Vågnes Eriksen

  Generalsekretær

  Polyteknisk Forening

  Mette Vågnes Eriksen er generalsekretær i polyteknisk forening og sitter i programstyret for CLIMIT - det nasjonale programmet for forskning, utvikling og demonstrasjon av teknologi for fangst, håndtering og deponering av CO2 i forbindelse med utslipp fra energi og industri. Hun brenner for bærekraft og teknologi, og har tro på menneskeskapte klimaløsninger.

  Foto: Chul Aamodt

 • Nina Jensen

  CEO

  Rev Ocean AS

  Nina Jensen er marinbiolog og leder av forsknings- og ekspedisjonsskipet REV Ocean. Hun er tidligere generalsekretær i WWF Verdens naturfond og er en tydelig stemme i klimadebatten.

 • Børge Ousland

  Børge Ousland AS

  I mer enn 30 år har Børge foretatt banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis – ekspedisjoner som tøyer grensene for det man trodde var mulig. Han gjennomførte historiens første solo-ekspedisjon til Nordpolen uten etterforsyninger, og han var den første som krysset Antarktis alene. Arktis er i endring, drivis og isbreer smelter i raskt tempo. Som øyenvitne til de dramatiske endringene formidler Børge hva som skjer med klimaet.

 • Dag Terje Solvang

  Generalsekretær

  Den Norske Turistforening

  Dag Terje Klarp Solvang er generalsekretær i DNT og en ivrig forkjemper for naturen og friluftslivet.

 • Sigurd Sagen Vildåsen

  Seniorforsker

  SINTEF Industri Oslo

  Sigurd Sagen Vildåsen leder SINTEFs strategiske satsing på sirkulærøkonomi. Han har ekspertkompetanse innen sirkulære forretningsmodeller og koblingen til bærekraftig utvikling. I tillegg til sitt store engasjement for bærekraftig utvikling, sitter Sigurd i Teknas Hovedstyre.