7.–15. des.
Microsoft Teams, Nettbasert

Norsk Forening for Betongrehabilitering og Betongopplæringsrådet har bestemt at "(R) Betongrehabilitering" kurset som er oppsatt skal gjennomføres heldigitalt ut 2021. Vi kommer til å streame live via Teams og eksamen vil også bli gjennomført digitalt. Dato: Del; 1 - 07.-09. Desember og Del 2; 14.-15. Desember inkl. eksamen

Meld meg på

"(R) Betongrehabilitering" er et trinn på kompetansestigen til produksjonsleder, kontrolleder og formann/bas innen betongrehabilitering i henhold til krav til kompetanse i norsk standard.

Kompetansebevis i utførelsesklasse 1, 2 og 3 tildeles alt avhengig av forkunnskaper, praksis (erfaring innen betongrehabilitering) og kombinasjon av kurs godkjent av Betongopplæringsrådet.

Det er begrenset med antall plasser – maks antall deltakere på kurset er 45 stk.

Kursbevis og kompetansebevis utstedt av Betongopplæringsrådet:
Kursbevis deles ut etter gjennomført kurs og bestått eksamen. Kompetansebevis med godkjente kompetanseklasser utstedes av BOR etter søknad mot et behandlingsgebyr (kr. 1100,-) når alle kurs i serien er gjennomført og dokumenterte forkunnskaper og praksis foreligger. De aktuelle kursene må gjennomføres i hensiktsmessig og angitt rekkefølge. For mer informasjon se www.betongopplæring.no

NB! Det tas forbehold om tilstrekkelig antall deltakere på kurset. Eventuell avlysning vil skje før påmeldingsfristen og ved frafall fra kurset må full kursavgift betales.

OBS! For å få adgang til eksamen må man ha gjennomført hele kurset.

Skriv ut

Program Uke 49 - Del 1

Tirsdag 07. Desember 2021

Onsdag 08. Desember 2021

Torsdag 09. Desember 2021

Program Uke 50 - Del 2

Tirsdag 14. Desember 2021

Onsdag 15. Desember 2021

Avsluttende eksamen

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Bygg, anlegg og eiendom

Ekskursjon til E16 Randselva bru

27. okt.
kl. 14:00–18:30

Bygg, anlegg og eiendom

Koordinatorskolen

1.–18. nov.
Oslo Kongressenter Folkets Hus AS, OSLO

Bygg, anlegg og eiendom

A2 Videregående kurs i betongteknologi

1.–3. nov.
Webinar, Nettbasert