15. juni
kl. 09:00–10:30
Streaming, Nettbasert

Hva er vanlige reaksjoner på å bli permittert eller oppsagt, og hvordan håndterer du disse følelsene? Psykolog Cecilie Byholt Endresen gir deg konkrete råd for å stå støtt i det som for mange oppleves som en krise.

Meld meg på

Er du permittert, står i en nedbemanningsprosess eller bare ønsker mer kunnskap, så vil dette foredraget være nyttig å få med seg.

  • Få innsikt i vanlige reaksjoner og hvordan du best kan takle egne og andres følelser
  • Få konkrete råd om hva du selv kan gjøre for å stå godt i situasjonen
  • Anledning til å stille relevante spørsmål direkte til organisasjonspsykologen

Webinaret er åpent for alle Tekna-medlemmer.

Vi sender live! Her legger vi en lenke hvor du kan følge sendingen og stille spørsmål.

Vi lager et opptak av foredraget og legger det under Teknas sider for arbeidsledige og permitterte.

  • Cecilie Byholt Endresen

    Bjørnson Organisasjonspsykologene

    Cecilie er utdannet psykolog og spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun har lang erfaring med organisasjonsutvikling og ledelse fra en rekke sektorer, med hovedvekt på olje og gass, bank og finans, samt ulike offentlige virksomheter. Cecilie jobber med et bredt spekter av fagområder, inkludert lederutvikling og -veiledning, ledergruppeutvikling, teamutvikling, endringsledelse, arbeidsmiljøkartlegging, stressmestring og prosessfasilitering. Hun er også gjesteforeleser for Executive MBA og Strategisk HRM ved Universitetet i Stavanger. Cecilie har i flere år jobbet tett med Tekna og utvikling av tillitsvalgte, og da særlig med fokus på hvordan en best kan stå i rollen under krevende endrings- og omstillingsprosesser.