Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Teknas prosjektskole

Lær de effektive verktøyene og få kontroll på alle fasene i et prosjekt!
 
Tekna tilbyr et komplett kursopplegg innen prosjektledelse. Du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Velg de kursene som passer best for deg eller fullfør samtlige trinn for en fullstendig utdannelse innen prosjektledelse.
 
Usikker på ditt nivå og dine nåværende ferdigheter? Ta quizen her!

Et komplett løp

Teknas etterspurte prosjekteskole består av varierte kurs innen prosjektledelse, prosjektstyring og prosjektarbeid. Bygg din egen prosjektkompetanse trinn for trinn!

Trinn 1: Praktisk prosjektledelse

Praktisk rettet basiskurs med oppgaver og relevante eksempler. Kurset gir en bred introduksjon til prosjektledelsesfaget.

Trinn 2: Prosjektplanlegging 

Lær verktøy og metoder for å utarbeide realistiske og godt strukturerte prosjektplaner.

Trinn 3: Prosjektstyring

Lær å gjennomføre til riktig tid og i henhold til budsjett. Effektiviser ressursstyring, fremdrift, endrings- og avvikshåndtering.

Trinn 4: Lederskap i prosjekter 

Lær å få gjennomslag som sjef for prosjektet og kommunisere og motivere godt både innad og utad.

Trinn 5: Prosjektverktøy 

Lær deg de mest brukte prosjektverktøyene med kursene Praktisk bruk av MS Project, Excel for prosjektledere, MS Project for byggebransjen og MS Project og Excel i samhandling.

Hva med et internkurs?

Er dere flere fra samme virksomhet? Da tilbyr Tekna interne kurs på din arbeidsplass. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud!

 

Foto av Karine Knoph Nilsen

Katrine Knoph Nilsen

Prosjektskoleansvarlig

katrine.knoph.nilsen@tekna.no Tel: 90793982