5. des.
kl. 18.00–19.00
VIDEO

Akademikerne næringsdrivende inviterer til et gratis webinar med advokat Tore Jarl Hjelseth.

Meld meg på

Akademikerne næringsdrivende inviterer mandag 5. desember kl. 18-19 til et gratis webinar om utformingen av en hensiktsmessig og balansert aksjonæravtale, noe som er svært viktig å ha når selskapet har flere aksjonærer.

  • Webinaret vil bli praktisk rettet, særlig mot avtaler mellom ansatte eiere
  • Oppbygging og innhold vil bli gjennomgått ved bruk av ekte/praktiske eksempler
  • Det vil også gis råd og veiledning rundt utfordringene som ligger i at eierne, eller noen av dem, kan ha spesielle relasjoner – for eksempel nært vennskap, familietilknytning — og til og med være ektefeller.

Det vil bli mulighet til å stille spørsmål.

Mer informasjon og påmelding til webinaret

Er du næringsdrivende?

Delta på Tekna Egen bedrifts webinarer og seminarer! Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

  • Tore Hjelseth

    Advokat

    Hjelseth Advokatfirma

    Tore Jarl Hjelseth har vært forretningsadvokat i 25 år og har også arbeidet i domstolen og på Oslo Børs. Han driver i dag Hjelseth Advokatfirma (www​.hjelseth​-adv​.no), innen selskapsrett, arbeidsrett og kontraktsrett. Dette inkluderer foretaksetableringer, utvidelser, selskapstransaksjoner og rådgivning til eiere og ledelse – samt knyttet til avtaler mellom aksjonærer/​deltakere i SMB-segmentet. Han bistår også med konfliktløsning og tvister, og prosederer sivile saker for domstolen.