19. mai
kl. 08:45–12:00
Streaming, Nettbasert

Å sitte som ansattvalgt i et selskapsstyre er en spennende oppgave som byr på både ansvar, utfordringer og muligheter til blant annet påvirkning og medbestemmelse. På dette kurset får du økt din trygghet i rollen.

Meld meg på

Om kurset

Å sitte i et selskapsstyre er en spennende rolle som byr på både ansvar, utfordringer og muligheter til blant annet påvirkning og medbestemmelse. På dette kurset får du trygghet i rollen som styremedlem

Hvem er dette kurset for?

Dette kurset er for medlemmer som sitter i et selskapsstyre, fortrinnsvis valgt inn i styret av de ansatte i virksomheten, eller som er i ferd med å bli det. Tekna ønsker å bidra slik at du som eksisterende eller potensielt ansattvalgt styremedlem får kunnskap om hva et slikt verv innebærer og hvilke muligheter vervet kan gi. Kurset er spesielt utviklet for private bedrifter, men vi åpner også for deltakere fra statlig sektor.

Læringsform

Det gjennomføres på Teams og vi ønsker gjerne at du er delaktig i samtaler og stiller spørsmål. Her er kurslenken til Teams (kommer på morgningen samme dag som kurset).

Program

Vi tar gjerne en kaffe samlet fra kl. 08.45 for deg som ønsker å logge på og ha en uformell kaffeprat med andre deltakere før oppstart kl. 09.00. Programmet vil veksle mellom foredrag av kurslederne Arve Vaale-Hallberg og Kjersti Borgen, diskusjonsoppgaver og det er ønskelig med spørsmål og deltakelse fra dere påmeldte. Kurset vil foregå på Teams, lenke kommer direkte til din mail (og på denne siden) rett før kurset.

Programmet avsluttes rundt kl. 11.00, deretter er det åpent for spørsmål og samtaler frem til kl. 12.00. Ha gjerne med deg noen problemstillinger eller spørsmål du ønsker å diskutere.

Kursledere

Arve Vaale-Hallberg, advokat, Tekna
Kjersti Borgen, advokat, Wikborg Rein & Co Advokatfirma

Hvem kan delta på kurset?

Dette kurset er for alle Tekna-medlemmer, ikke bare tillitsvalgte. Flere og flere av våre medlemmer og tillitsvalgte blir ansattvalgt i bedriftenes styrer. Tekna ønsker å bidra slik at du som eksisterende eller potensiell ansattvalgt får kunnskap om hva et slikt verv innebærer og hvilke muligheter vervet kan gi. Kurset er spesielt utviklet for private bedrifter, men vi åpner også for deltakere fra statlig sektor.

  • Kjersti Borgen

    advokat

    Wikborg Rein Advokatfirma AS

  • Arve Vaale-Hallberg

    advokat, juridisk kontor

    Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening