Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
27.–28. okt. 2021
Scandic Flesland Airport, BERGEN

InfraPlan 2021

27.–28. okt. 2021Scandic Flesland Airport, BERGEN

Tekna samler konferansene Infrastrukturdagene og Plan til InfraPlan! Vi samler bransjen over og under bakken for å løse felles problemstillinger. Vi legger opp til hybrid-konferanse oppmøte for de som vil komme til Bergen og ditigalt for de som ikke vil reise, get-togheter kvelden før, to konferansedager med faglig innhold og engasjement, hyggelig middag for de som vil.

Konferansene Plan + Infrastrukturdagene = InfraPlan

Her får du med deg det beste fra fagmiljøene som er involvert i det som skjer over og under bakken!

I år kan du velge å delta med oppmøte på Scandic Flesland, eller digitalt. Vi vil arrangere konferansen som en hybrid.

Les om konferansen her

Program

I årets program vil vi fokusere på hvordan miljøene kan samhandle og videreutvikle prosjekter innen by- og tettstedsutvikling med vekt på:

- Nasjonal infrastruktur
- Utbyggingsavtaler
- Erfaringer fra prosjekter - fremtidens prosjekter

Målgruppe

Konferansen(e) retter seg mot deg som er involvert i infrastruktur som eier, planlegger og bygger av ulike typer infrastruktur i Norge – offentlige så vel som private – innenfor områdene vei, jernbane, øvrige samferdselsanlegg, vann, avløp, overvann, fjernvarme, kraft, Ekom, IT, gass og bossug. Eller by- og arealplanleggere, arkitekter, ingeniører, prosjektledere og andre som arbeider med by og tettstedsutvikling.

InfraPlan skaper bærekraft

Del