Hopp til innhold
Dette arrangementet er ikke lenger aktivt, se vår kalender for kommende kurs og arrangementer.
Egenandel for Tekna-medlemmer
Kr 650
27. mars
kl. 18:00 - 20:00
Ingeniørenes Hus, OSLO
Klubben i 9. etg - Bruk callingsystemet for å komme inn hovedinngangen
Avbestillingsfrist: 3/25/2025
Kursnummer: 49906
Kontakt: Marius Dag Pettersen - 90860989

I denne smakingen vil man bli kjent med Pinot Noir i forskjellige typer viner og fra forskjellige steder i verden.

I pinot noir fra hele verden lærer du generelle smaksteknikker og hvordan du kan bedømme kvalitet i vin, så du selv kan finne gode kjøp. Du vil også få smake hele 6 viner laget av druen pinot noir og virkelig se hvilket spenn viner denne druen kan gi.

Kursholder, Thea Engvik, er utdannet kokk fra Le Cordon Bleu i Paris og har jobbet som Chef de Partie på anerkjente Noma i København og Maaemo i Oslo. Hun er også utdannet sommelier fra Beverage academy og brenner for å dele kunnskap og glede om mat- og vin ved å holde kurs og gjennom Instagram med brukeren @Theasmaker.

Det severes ikke mat på dette arrangementet, så pass på å få deg en matbit før kurset starter.

Program:

  • 17:30 Dørene åpner
  • 18:00 Vinsmakingen starter
  • 19:30 Vinsmaking ferdig, men mulighet for sosialisere og diskutere vinene nærmere videre.

Del