Omvisning og vinsmaking på Grubbestad Gård
Et unikt innblikk i musserende vinproduksjon – midt i Sandefjord!

Verdt og vite om vin med Tekna Ung Vestfold drar på ekskursjon til vinrankene på Grubbestad Gård!
Vi får en eksklusiv omvisning og vinsmaking hos en av Norges mest spennende vinprodusenter – med lokalproduserte viner, lett tapas og vakre omgivelser.
Vi starter ute i vinmarken, perfekt timet til rett før innhøsting. Her får vi høre historien om Grubbestad Gård, og hvordan og hvorfor de har satset på vinproduksjon i Norge. Vi får innsikt i vinmarkens jordsmonn og det viktige arbeidet som skjer gjennom sesongen.
Deretter går turen til vineriet, hvor vi får en gjennomgang av prosessene fra innhøsting til ferdig musserende vin – produsert etter tradisjonell champagnemetode.
Kvelden avsluttes i representasjonsrommet, hvor vi får smake fire av gårdens egne viner:
- Musserende Solaris 2021
- Hvitvin Solaris 2021
- Musserende bringebærvin 2022
- Vin nr 4 (Grubbestad Gård)
Les mer om Grubbestad Gård: grubbestadgard.no