16. mars
kl. 13:00–16:00

Turn er en super morsom, sosial, allsidig og adrenalinfull form for trening! Kom å prøv deg på apparatene og lær deg noen fete triks.

Meld meg på

Beskrivelse

Hvis du har lyst til å lære mer om turn, bli inspirert til en mer allsidig trenings form eller bare er ute etter ett godt adrenalin rush? Da er dette arrangementet i blinken for deg.

I trygge omgivelser vil erfarne trenere, med mange kurs i baklommen, lære deg "the basics" eller det du måtte trenge for å komme litt videre til for eksempel en backflip på bakken. Det blir mest fokus på turn elementer på bakkenivå, trampett øvelser, stor tramp og med en skumgummigrop vil det være mulig å komme over kneika og tørre å prøve noe du ellers ikke ville gjort. 

Ta med deg drikkeflasken og treningstøy.

PS! Spesielt til de som var med i fjor, send gjerne en mail til stnappen@hotmail.com om tips og ønsker om hva du vil ha litt fokus på.

Kurset er for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her. OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Finn frem:

Turnkassen, Sletten, Bergen