2. nov.
kl. 09:00–16:00
Arrangementet er avlyst

Hensikten med denne dagen er at du skal få friske opp kunnskap fra første kurs og vi skal bidra til at du gjennomfører de tiltakene du satte deg på det kurset - kontinuerlig utvikling og læring er i fokus!

Meld meg på

Dette er et nyutviklet opplegg for deg som tidligere har deltatt på kurset Hvordan lykkes som leder for kunnskapsmedarbeidere og fageksperter for å sikre at utviklingen og tiltakene du ønsket faktisk skjer.

Nå har du vært igjennom en god praksisperiode og fått muligheten til å teste ut metoder og teknikker som du lærte på kurset. Men, vi går lett tilbake til gamle vaner og kjente rutiner. Derfor må vi være bevisste på å utfordre oss selv, innføre variasjon, trene og tilføre ny kunnskap.

Her er 5 gode grunner til å delta på oppfriskningskurset:

 • Du får repetert viktig, faglig innhold du kanskje ikke har tenkt på siden du deltok på kurset.
 • Du får reflektere og ta tak i de tiltakene du ønsket å gjennomføre.
 • Du får nytt påfyll om ledelse.
 • Du får diskutere og dele erfaringer med andre dyktige ledere.
 • Du blir en mer bevisst og dermed bedre leder.

Praktisk og målrettet kursdag

Kurset gjennomføres som en blanding av forelesning, diskusjoner erfaringsutveksling og gruppe arbeid. Kursleder er den samme og hun vil be deg besvare to spørsmål i forkant av kurset slik at dagen blir spisset mot de områdene og problemstillingene du erfarer nå.

Målgruppe:

Dette kurset er for deg som tidligere har deltatt på Hvordan lykkes som leder av fageksperter og kunnskapsmedarbeidere.

Meld meg på

Se program


PS:

Visste du at hjernen vår er et plastisk og lærende system som vokser og utvikler seg, avhengig av påvirkning, forventinger og riktig trening. Stabilitet og rutiner dreper læringsevne i følge nervroforsker Dayeol Lee fra Yale. Kankje den viktigste innsikt fra våre studier er at hjernefunksjonen og evne til læring tilpasser seg stabiliteten i miljøet. Når du går inn i et mer krevende miljø så øker hjernens evne til å absorbere mer informasjon. Så velkommen tilbake til læringsarena i Tekna.

Dette er et Tekna Premium-kurs utviklet i tett samarbeid med våre dyktigste fageksperter.

Les mer om Tekna premium her!
Skriv ut

AGENDA

08:30 - 09:00

Registrering, kaffe, te og lett frokost

09:00

Velkommen, praktisk informasjon

Oppfriskning

 • Hva var det viktigste av det viktige fra kurset

Erfaringsutveksling, gruppediskusjon

 • Hva har du erfart siden kurset
 • Hvilke problemstillinger kjenner du på i dag

Praktiske case-diskusjoner

 • Problemstillinger sendt inn i forkant

Hvordan sikre varig endring

 • Makker verktøy

Oppsummering

16:00

Kurs slutt

Praktisk informasjon:

Registering fra kl 0830. Oppstart kurs kl. 0900. Lunsj fra kl 1130 -1230. Det vil bli lagt inn jevnlige pauser underveis. Kursbevis til de som ønsker.

I forkant av kurset vil du bli bedt om å svare på to spørsmål slik at dagen blir spisset mot de områdene og problemstillingene du erfarer nå.

 • Vigdis Austrheim

  Partner og rådgiver

  Vigdis Austrheim

  Vigdis er en utrolig engasjerende og inspirerende taler og kursleder. Hun evner å komme med praktiske råd og innspill som deltakeren umiddelbart kan ta i bruk i egen jobb. Som leder fikk hun medarbeidere involvert, til å bli gode team spillere som leverte over forventing. Vigdis vet hva som skal til får å lede kunnskapsmedarbeidere og fageksperter, og hvor krevende det kan være å få det til.

  Austrheim har over 15 års ledererfaring fra norske og nordiske virksomheter, og som gründer og leder i større internasjonale selskaper. Hun har blant annet arbeidet ved Microsofts hovedkontor i USA, vært administrerende direktør i Cisco, Norge, og lederrådgiver i Great Place to Work. Vigdis brenner for at ledere skal bli mer bevisst på hvordan de fyller rollen, og jobber nå på fulltid som lederutvikler, kurs og foredragsholder, både på norsk og engelsk. Vi lover deg at Vigdis leverer engasjerende kursdager med faglig godt innhold og som gir varig verdi.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Lynkurs i fasilitering av Google Design Sprint

2. sep.
kl. 09:00–16:00

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

8. sep.–8. des.