16. nov.
kl. 17.00–21.00
Quality Hotel Maritim, HAUGESUND

Å ha motiverte medarbeidere og arbeidsglede på arbeidsplassen er viktig. Men hva gjør du som leder eller medarbeider for å motivere dem rundt deg? I dette kurset tar vi tak i slike problemstillinger og viser fram det siste på motivasjonsfeltet. Kurset er gratis for Tekna-medlemmer.

Meld meg på

Beskrivelse

Vi fokuserer på egenmotivasjon, hva som skaper motivasjon hos en medarbeider, og motivasjon i grupper. Det er også stort fokus på lederen og hvilken atferd som fremmer og hemmer motivasjon. Foredragsholder bruker bevissthetsfremmende teknikker for at lederne i økende grad skal kunne spille på seg selv som motivator.

På dette kurset vil du lære:

  • Hva som skaper motivasjon hos den enkelte medarbeider
  • Gruppemotivasjon: Hvordan kan gruppen skape tilhørighet og motivasjon for den enkelte
  • Hvilken lederatferd fremmer og hemmer motivasjon
  • Teknikker for å spille på deg selv som motivator.
  • Gjennomgang av motivasjonsfremmende tiltak du som leder kan bruke i din arbeidshverdag.

Middag

Vi starter med en enkel middag kl. 16:30, kursstart kl. 17:00. Gi beskjed i påmeldingen om du ønsker mat eller ikke.

Kursholder

Stein D. Wesenberg er arbeids- og organisasjonssosiolog med over 20 års erfaring med endringsprosesser og prosjektledelse fra privat og offentlig sektor. Har bred erfaring fra forskjellige roller i endringsprosjekter, IT-innføringer, effektiviserings- og omorganiseringsprosjekter. Driver lederutviklingsprogrammet «Ledelse i praksis» på IØT (INDØK) ved NTNU, og underviser på Markedshøyskolen i internkommunikasjon og kultur, samt endringsledelse på Master of Technology and Management (MTM) programmet til NHH/NTNU.

Velkommen til et lærerikt kurs

Finn frem:

Adresse: Åsbygata 3, 5528 Haugesund