22. aug.
kl. 17:00–21:00

Få grunnleggende og praktiske mindfulness-teknikker du umiddelbart kan bruke i din hverdag.

Meld meg på

Dette kurset tar utgangspunkt i spørsmål som:

 • Hva sier hjerneforskningen?
 • Hva er stress?
 • Hvordan kontrollere ”den overtenkende hjernen”?
 • Hvordan bruke mindfulness i praksis?

Her lærer du mindfulness-teknikker som er nyttige både på jobben og privat, og du lærer blant annet hvordan mindfulness kan være en strategi til å gjenvinne ro, fokus, konsentrasjon og ettertanke – når du trenger det – og fordelene som dette kan gi deg.

Mindfulness - eller “tilstedeværelse” - er både en beskrivelse av en sinnstilstand og en betegnelse på mentale teknikker som stilner tanken og roer kroppen – og som slik kan åpne opp for innsikt og mental klarhet.

Vi går også inn på sammenhengen mellom stressnivå, besluttsomhet og graden av tilstedeværelse slik at du kan bli bevisst på og at du med praktiske teknikker kan regulere ditt indre stressnivå. Dette er nyttig blant annet i samvær, samtaler eller møter der forstyrrende emosjoner ellers kan være en hindring.

Du får også praktiske tips og eksempler på å bruke hodet bedre på jobben, både individuelt og i grupper – noe som kan bidra konstruktivt til for eksempel planlegging og utvikling av konsepter og prosjekter.

Ifølge nyere forskning kan mindfulness, i tillegg til bedre kommunikasjon i hverdagen, ha en positiv effekt i forhold til blant annet utsettelsesatferd og søvnvansker.

Praktisk informasjon:

 • Vi serverer enkel mat i møterommet før kursstart. Dørene åpner kl. 16:30.
 • Kurset starter kl. 17:00.
 • For faglige spørsmål i forkant av kurset, kontakt Kursansvarlig.
 • For praktiske spørsmål i forkant av kurset, kontakt Marthe Waage.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17, Ta heisen til 4. etasje, møterom STUDIO.
 • Erik Møller

  Zen Leadership/Erik Møller Consulting AS

  Erik er spesialist på teknikker innen selvledelse, mental trening og relasjonsbygging og bistår i endrings- og utviklingsprosesser med individuell coaching og gruppeprosesser. Han er en ettertraktet kursleder, samtalepartner og foredragsholder som bidrar med nye perspektiver og effektive verktøy. Erik underviser mindfulness i Zen House, Oslo.

  Utdanning: Mikrobiologi, psykologi og musikk, samt familieterapi, NLP coaching og mindfulness.