10. okt.
kl. 16.30–20.30

Hva er oppskriften på en god presentasjon? Hvordan gjør du budskapet ditt spisset og relevant? Å bli en god formidler handler om å ta bevisste og gjennomtenkte valg når du kommuniserer. Det er noe som alltid funker. Og noe som aldri funker. Bli med på et kurs i praktisk retorikk og presentasjonsteknikk.

Meld meg på

Beskrivelse

Retorikk er kunsten å påvirke og overbevise – og nøkkelen til en god presentasjon. Dette kurset vil lære deg det viktigste innen retorikk og presentasjonsteknikk, og vil gi deg verktøy for å bli tydeligere, tryggere og få større gjennomslagskraft.

  • Gode forberedelser i riktig rekkefølge.

  • Å spisse budskapet og finne den røde tråden.

  • Struktur og oppbygging.

  • Kunsten å få en god start. Hvordan få tilhørerne interesserte i det du skal snakke om?

  • Prinsipper for påvirkning.

  • Bruk og misbruk av hjelpemidler.

Kursleder: Vibeke Holtskog er tidligere språklærer med videreutdanning i retorikk, kommunikasjon og ledelse. Hun er i dag en anerkjent formidler, og kvinnen bak Holtskog AS (www.holtskog.no).

Vibeke har jobbet med kommunikasjon og formidling i hele sitt yrkesaktive liv, og hun er brennende opptatt av å hjelpe mennesker til å lykkes med sine ulike kommunikasjonsoppgaver.

Hun er medforfatter av flere lærebøker innen språk, motivasjon og didaktikk, både for grunnskole og universitet. Hun er aktuell med bøkene «Formidling som funker» (Universitetsforlaget 2018) og «Digital formidling som funker» (Universitetsforlaget 2021).

Praktisk

I forkant av kurset serveres enkel middag til deltakerne i hotellets egen restaurant. Dersom du ikke tror du kan rekke middag kl. 1630, kan du melde deg på til kursstart kl. 1700 i tilvalgene i påmeldingsskjemaet.