8. mars
kl. 18.00–20.00

Bli med på masterkveld med Tekna student på UiA! Presentasjoner fra blant andre Agder Energi, Morrow Batteries og GCE NODE i tillegg til gratis pizza!

Meld meg på

Beskrivelse

Masterkveld på UiA i regi av Tekna student er laget for å synliggjøre jobber og muligheter for masterstudenter på UiA i Grimstad. Vi har invitert Agder Energi, Morrow Batteries og Trainee Sør til å holde innlegg og snakke om kompetansen de trenger nå og i fremtiden, muligheter for å få jobb på Sørlandet og ikke minst gi litt inspirasjon til studenter som er i ferd med å fullføre mastergraden. I tillegg markerer vi kvinnedagen med et foredrag fra GCE NODE om kvinner i teknologibransjen.

Du får også høre fra Tekna Ung i Agder om hva slags nettverk og arrangementer som venter Tekna-medlemmer i Agder som går ut i arbeidslivet for første gang.

Denne kvelden er for deg som er på nest siste eller siste året på din masterutdanning på UiA. Vi ønsker både studentmedlemmer i Tekna og andre som er i masterløpet og nysgjerrig på hva Tekna kan tilby velkommen til en inspirerende kveld på Bluebox.

Tekna stiller også med gratis pizza til alle påmeldte, og baren til Bluebox er åpen :)

Program

18.00 - Velkommen

18.10 - GCE NODE

18.30 - Morrow Batteries

Pause

19.00 - Trainee Sør

19.20 - Agder Energi

19.40 - Tekna Ung Agder

Slutt ca klokken 20.00, men Bluebox har åpent så lenge det er folk der.