5. mai
kl. 17:00–19:00
Arrangementet er avlyst

Avlyst

Meld meg på

Tekna følger myndighetens retningslinjer for arrangementer og ønsker å bidra til å redusere spredning, omfang og konsekvens av korona-viruset i samfunnet. Vi har derfor besluttet å avlyse arrangementet. Vi vil forsøke å finne ny dato for gjennomføring så snart situasjonen har normalisert seg. Oppdatert informasjon finner du på tekna.no. Har du spørsmål kan du ta kontakt med oss på kurs@tekna.no.

Er du nysgjerrig på maskinlæring? Her får du en praktisk, hands-on demonstrasjon i Python og mulighet til å prøve selv, med hjelp fra instruktør.

Workshopen starter med cirka en times teori. Esten Leonardsen fra Epigram Medtech gir en grunnleggende innføring i maskinlæring, før han viser en hands-on demonstrasjon i Python (Linux). Deretter får du prøve selv med praktisk bistand fra innleder Esten Leonardsen og gode hjelpere.

Ta med egen PC! Du bør kunne programmere fra før, men du trenger ikke nødvendigvis vite mye om maskinlæring. Det vil være en fordel om du har noe kjennskap til GitHub, Jupyter Notebook og Python – eventuelt også Tensorflow og Keras.

Det er lagt ut to guider på GitHub, begge i form av en Jupyter Notebook. Den ene er en installasjonsguide som det sterkt anbefales at du gjennomfører i forkant. Den andre er en maskinlæringsguide som du vil gå gjennom i workshopen.

Vi serverer rundstykker fra kl. 16.30 til de som ønsker det.

Workshopen er gratis og åpen for alle, men merk at det er begrenset antall plasser. Workshopen blir arrangert av det nasjonale faglige nettverket Tekna Big Data sammen med Tekna Ung Oslo. Hvis du er Tekna-medlem, er det gratis og uforpliktende å bli med i Teknas nettverk og faggrupper.

Finn frem:

Kronprinsens gt 17 (Ingeniørenes Hus, ikke Teknas resepsjon). Ta heisen til 4. etasje!
  • Esten Høyland Leonardsen

    CEO

    Epigram Medtech AS

    Esten leverte sin mastergrad i informatikk ved UiO i 2016. I februar 2017 var han med å starte maskinlæringsselskapet Epigram AI, og har senere opprettet Epigram Medtech som retter seg mot helsesektoren. Han har blant annet jobbet med automatisk taksering av bilskader, lesing av håndskrift, deteksjon av dyr i bilder fra viltkamera og ansiktsgjenkjenning.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: