29. okt.
kl. 11:00–13:00

Professor Bendik Meling Samuelsen har alltid vært nysgjerrig på hvorfor forbrukerne tar de valgene de gjør. Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! Samlingen begynner med servering og mingling kl. 09.45 for de som ønsker. Foredraget begynner kl. 11.00.

Meld meg på

Beskrivelse

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Lederskolen legges opp som fysiske samlinger på BI. Her blir det mulighet for mingling (med avstand) og lunsj før foredraget i det store auditoriet. Dersom situasjonen ikke tillater dette, er digital konferanse et alternativ. Endringer i program kan komme.

Om samlingen:

Bendik Meling Samuelsen ser det som en viktig utfordring å finne ut av hva næringslivet er avhengig av å vite og forstå for å kunne overleve i et marked der alt dreier seg om å bli valgt. Meld deg på Lederskolen og bli mer bevisst på merkevarebygging av din virksomhet.

Program:

09.45 Registrering, lunsj og nettverksbygging.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Bendik Meling Samuelsen, Handelshøyskolen BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Bendik Meling Samuelsen er professor ved Institutt for markedsføring ved BI.

Som Tekna-medlem kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger