22. mars
kl. 11:00–13:00

Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum.

Meld meg på

Beskrivelse

"Lederskolen" er et tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere og tilbyr foredrag om tema innen ledelse.

Vis tillit og få de medarbeiderne du fortjener. Tillit er risiko og ansvar hånd i hånd. Det gir mer ledelse, men færre ledere, mener Tom Georg Olsen. Han er styreleder, konserntjener og medgründer i Miles AS og ledelsesfilisofien hans har gitt gode resultater og fått stor oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt. Bli med når han besøker Lederskolen.

Mange organisasjoner har allerede erkjent at tillitbasert ledelse henter ut et helt annet potensiale hos medarbeiderne. Men hva er egentlig til tillit, hvorfor er det så viktig og hvordan går man frem for å skape tillit mellom leder og medarbeidere og vice versa?

Tom Georg Olsen vil presentere en forretningsmodell uten budsjetter og kvantitative mål. Denne modellen er blant annet basert på en verdibasert rekrutteringsprosess, minimalt med byråkrati og utstrakt fordeling av beslutningsmakt. Han vil videre beskrive teorien bak tillitsbasert og tjenende ledelse, hvorfor dette gir konkurransefortrinn, samt med praktiske eksempler vise hvordan dette er implementert i Miles.

Tom Georg Olsen er utdannet sivilingeniør, ingeniør og hjelpepleier og har nærmere 25 års ledererfaring fra store og små virksomheter. Han holder jevnlig foredrag for offentlig og privat sektor. Han er også gjesteforeleser på NHH, BI og London Business School. Miles AS har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass to ganger av Great Place To Work og til en av landets mest innovative bedrifter de tre siste årene av Innovasjonsforum. NHH har forsket på bedriftens ledelsesfilosofi, og den har også blitt omtalt i en rekke aviser og ledelsesmagasiner.

Som Tekna-medlem kan du kan delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! No shows vil bli fakturert og vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Hesbygaten 5, 4014 Stavanger

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Lederpakke: Softskills

29. jan.–3. apr.

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

Ledelse og utvikling

Praktisk prosjektledelse

25.–26. feb.