23. sep.
kl. 11.00–13.00

Ide Katrine Birkeland gir deg de rette verktøyene for å bygge gode relasjoner og finne løsninger på de vanskelige samtalene på arbeidsplassen. Når er «det rette tidspunktet» for å ta opp et utfordrende tema med en medarbeider? Slik lykkes du med å bygge tillit samtidig som problemet blir løst!

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder, eller ønsker du å bli leder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! "Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere.

Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Som medlem av Tekna Stavanger avdeling kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt. NB! Begrenset plass p.g.a. sponset avgift pr. deltaker.

Om samlingen:

Samtaler om for eksempel lave prestasjoner, samarbeidsproblemer eller sykefravær kan være noe som utsettes litt for lenge, eller som tas når tålmodigheten er slutt. Mange ledere kvier seg fordi de er redd for at relasjonen kan bli dårligere eller at tilliten skal bli brutt. Andre ledere tar opp tema, men opplever at det ikke blir noen forbedring samme hvor tydelige de selv mener de er.

Ide Katrine Birkeland vil snakke om balansen mellom tillit og problemløsing, hvorfor det er så vanskelig å få til langvarig forbedring, og hvordan ledere kan adressere utfordrende tema samtidig som man bygger gode relasjoner. Et spennende og viktig tema du kan lære mye om på denne samlingen!

Program:

09.45 Registrering, lunsj og mingling

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Ide Katrine (Kine) Birkeland, BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Ide Katrine Birkeland er programdirektør for utdanningsledelse og førsteamanuensis ved Institutt for Kommunikasjon og Kultur på BI, der hun forsker på ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Hun er fagansvarlig for BI satsningen Lærende ledelse og veileder ledere i hvordan de håndterer komplekse problemer.

Praktisk informasjon

Vennligst skriv i feltet "Tilleggsopplysninger" dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger