26. nov.
kl. 11:00–13:00

Kompetansen til hver enkelt medarbeider er bedriftens største konkurransefortrinn. Likevel er det mange som opplever at de har kompetanse som ikke blir benyttet. På hvilke måter kan man sikre at kompetansen utnyttes best mulig? Det er mulig å delta digitalt.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum!"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Som Tekna-medlem kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Om samlingen:

Kompetansen til hver enkelt medarbeider er bedriftens største konkurransefortrinn. Likevel er det mange som opplever at de har kompetanse som ikke blir benyttet. På hvilke måter kan man sikre at kompetansen utnyttes best mulig?

Program:

09.45 Registrering, lunsj og nettverksbygging.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Mads Nordmo Arnestad, Handelshøyskolen BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

– Aktive, engasjerende og morsomme læringsopplevelser er noe jeg brenner for, sier Mads Nordmo Arnestad. Han er førsteamanuensis ved Campus Bergen, Institutt for ledelse og organisasjon. Han er psykolog, forsker og foredragsholder, og er tidenes yngste som har vunnet studentenes foreleserpris på BI. Arnestad har en doktorgrad fra Handelshøyskolen (NHH).

Praktisk informasjon

Lederskolen legges opp som fysiske samlinger på BI. Her blir det mulighet for mingling og lunsj før foredraget i det store auditoriet. Dersom situasjonen ikke tillater dette, er digital konferanse et alternativ. Endringer i program kan komme. Det skal være trygt å besøke oss! Vi følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge.

Vennligst skriv i feltet "Tilleggsopplysninger" dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

Det skal være trygt å besøke oss! Vi følger alle smittevernråd fra Folkehelseinstituttet og norske myndigheter for å sikre at våre møteplasser er trygge.

Digital deltakelse

Ønsker du å delta digitalt? Skriv det i feltet "Tilleggsopplysninger i påmeldingsskjemaet. Sendingen starter da kl. 10.55 og lenken får du tilsendt ca. 2 timer før sendingen.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger