2. juni
kl. 11.00–13.00

Morten H. Abrahamsen er førsteamanuensis ved BI Campus Stavanger og er foredragsholder på denne samlingen hvor strategier for nettverksbygging for bedrifter er i fokus.

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder, eller ønsker du å bli leder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! "Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Som medlem av Tekna Stavanger avdeling kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt. NB! Begrenset plass på grunn av sponset avgift pr. deltaker.

Om samlingen:

Hovedtema: I denne samlingen skal vi se nærmere på relasjoner i nettverk. Førsteamanuensis Morten H. Abrahamsen vil vise hvordan økt forståelse for bedrifters relasjoner til kunder, leverandører og samarbeidspartnere kan hjelpe bedrifter til å ta bedre strategiske beslutninger. Han vil introdusere et strategisk rammeverk som kan brukes til å gi bedre innsikt.

Program:

09.45 Registrering, lunsj og mingling. Vennligst skriv i feltet "Tilleggsopplysninger" dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Morten Høie Abrahamsen, BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Morten Høie Abrahamsen er førsteamanuensis i markedsføring ved Handelshøyskolen BI, Institutt for markedsføring. Han er siviløkonom og MSc i markedsføring fra University of Manchester (UMIST) og ph.d. fra Manchester Business School innen markedsføring og internasjonal business. Mortens forskningsinteresser er nettverk og relasjoner i industrielle markeder.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger