20. nov.
kl. 09:45–13:00

Hvordan skape identitet og engasjement hos medarbeiderne når hjemmekontor, Teams, Zoom og Skype er kommet for å bli?

Meld meg på

Beskrivelse

Er du leder eller mellomleder? Som Tekna-medlem kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum med en betydelig medlemsrabatt. NB! begrenset plass!

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Om samlingen:

På Lederskolen denne gang får vi besøk av den populære foredragsholderen Morten William Knudsen. Han er høyskolelektor på BI, ved Institutt for markedsføring, Campus Bergen.

Om smittevern ved BI

Vi legger opp til fysisk møte med lunsj på BI Stavanger, men følger situasjonen nøye og forholder oss til FHI sine retningslinjer. Grunnet Covid-19 er det begrenset deltakerantall. Alle MÅ følge smitterådene for å unngå spredning. Vi vil ha meget gode smittevernrutiner under Lederskolen for å ta godt vare på deltakerne. Avstandsregelen på en meter blir praktisert. Hvis du føler deg syk, bli hjemme.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta, og slik at vi har en oppdatert deltakerliste m.h.t. eventuelt behov for smittesporing.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

8. sep.–10. des.

Ledelse og utvikling

Jobbsøking fra A til Å

26. okt.
kl. 09:00–10:30
Streaming, Nettbasert

Ledelse og utvikling

Prosjektplanlegging

26.–27. okt.