24. sep.
kl. 11:00–13:00

Begrepet «ledelse» har vært med oss i 70 år. Er det på vei ut? undrer professor Jan Ketil Arnulf. Han inviterer deg med på en tankereise i dette spennende foredraget. Er du leder eller mellomleder? Da kan du delta på Næringsforeningen i Stavangers og BIs populære samlinger under "Lederskolen" i regi av ledelsesfaglig forum! Samlingen begynner med servering og mingling kl. 09.45 for de som ønsker. Foredraget begynner kl. 11.00.

Meld meg på

Beskrivelse

"Lederskolen" er regionens største tverrfaglig møtested for ledere og mellomledere. Hver samling starter med servering og mingling fra kl. 09.45. Faglig innhold starter kl. 11.00.

Lederskolen legges opp som fysiske samlinger på BI. Her blir det mulighet for mingling (med avstand) og lunsj før foredraget i det store auditoriet. Dersom situasjonen ikke tillater dette, er digital konferanse et alternativ. Endringer i program kan komme.

Om samlingen:

Foredraget er i stor grad basert på boken til Jan Ketil Arnulf: En kultur kalt ledelse. Om ledelse på tvers av tid og sted.

Arnulf gir både praktiske og teoretiske innfallsvinkler til ledelse, og verktøy for å jobbe med mangfold - både hjemme og ute.

Program:

09.45 Registrering, lunsj og nettverksbygging.

11.00 Velkommen, ved Harald Minge, Næringsforeningen.

11.05 Foredrag, ved Jan Ketil Arnulf, Handelshøyskolen BI.

13.00 Takk for i dag.

Om kursholder:

Jan Ketil Arnulf er professor og dean ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI. Arnulf tok hovedfag i psykologi fra Universitetet i Oslo 1987 og doktorgraden i 2005. Han har særlig forsket på hvordan ledelse utøves og skapes.

Som Tekna-medlem kan du delta på denne samlingen med en betydelig Tekna-rabatt.

Vennligst skriv i kommentarfeltet dersom du har matallergi eller behov for en spesialtilpasset lunsj.

NB! Vi ønsker at du melder avbud i god tid om du blir forhindret, slik at andre får mulighet til å delta.

Finn frem:

Adresse: Byfjordparken 17, 4007 Stavanger