Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
7. des. 2023
Clarion Hotel The Hub, OSLO

Lederkonferansen 2023

7. des.Clarion Hotel The Hub, OSLO

Dette er dagen hvor du og din rolle som leder settes i fokus. Du får du innspill og inspirasjon til å stå trygt i lederrollen.

Slik leder du med mot og inspirasjon i krevende tider!

Endring og tilpasning

I dagens raske teknologiske utvikling og ustabile internasjonale landskap er det avgjørende å være en leder som er villig til å omfavne endring.

Kundene krever skreddersøm, bærekraft og enestående service, mens de ansatte søker spennende utviklingsmuligheter, autonomi og fleksible arbeidsforhold. Samtidig presser toppledelsen på resultater. Midt i dette krevende scenarioet føler du kanskje at tiden ikke strekker til, eller at du selv kanskje ikke strekker til?

Men frykt ikke! Det er en måte å finne balansen og møte de raskt skiftende og uforutsigbare endringene som har blitt den nye normalen.

Utforsk strategier og verktøy som vil hjelpe deg å navigere suksessfullt gjennom utfordrende tider. Lær hvordan du kan skape et miljø som gir spennende utviklingsmuligheter for de ansatte, samtidig som du gir dem frihet og fleksibilitet i arbeidshverdagen.

Denne konferansen er din ultimate guide i tider med omveltninger! 

 

Møt en spennende fremtid som leder!

I en verden i stadig endring, er det viktig å stille seg spørsmålet: Hva skjer med rollen din? Hvilken type leder trenger vi egentlig i fremtiden?

Er det de profesjonelle med spesialisert kunnskap innen ledelse, men begrenset fagkompetanse? Eller er det de unge, superdigitale, bærekraftige og sosiale lederne som vil lede veien? Kanskje det er kombinasjonen av solid fagkompetanse og lang livserfaring som vil være avgjørende? Eller hva om du får en AI-assistent som hjelper deg med rapporteringer, analyser og gir deg mer tid til å fokusere på selve lederrollen og menneskene du leder?

Tenk deg en verden eder du har ressursene til å utforske muligheter og ta strategiske beslutninger uten å bli overveldet av daglig drift og rutineoppgaver. 

La oss dykke dypere og få innsikt i hvordan utviklingen vil påvirke deg og din lederrolle! 

 

Målgruppe

Denne konferansen er for alle ledere enten du jobber i privat eller offentlig sektor, er ny som leder eller mer erfaren. Du kan være leder med personalansvar, eller være teamleder, prosjektleder eller fagleder.

Vi har laget en dag for deg som er opptatt av å utvikle deg i din rolle som leder uansett ansvarsområde. Konferansen er åpen for alle, også deg som ikke er Tekna-medlem. Vi har tro på erfaringsutveksling og kunnskapsformidling på tvers av bransjer og fagområder.

Fremtiden er her, og det er på tide å omfavne den. Bli den lederen som utmerker seg ved å omfavne teknologien og utviklingen. Ta spranget inn i fremtiden og skap suksess for deg selv, dine medarbeidere og din organisasjon.  

Et godt tips:

Gå flere fra sammen virksomhet, ta med kolleger. Utbyttet blir doblet når dere lærer sammen og kan støtte hverandre gjennom denne utviklingsreisen.

 

Del