29. sep.
kl. 09:00–10:00
Streaming, VIDEO

Psykologisk trygghet er den viktigste faktoren for å skape gode og høyt presterende team. Hva er psykologisk trygghet og hvordan kan du som leder bidra til det i ditt team?

Meld meg på

Psykologisk trygghet handler om å ha en kultur og et ytringsklima som gjør at medarbeidere opplever at de kan uttrykke seg fritt. Som leder har du et ansvar for å legge forholdene til rette for psykologisk trygghet, men hvordan gjør du det? Det får du tips og råd om under dette foredraget.

Uansett hvilket nivå du er leder på, er psykologi ditt viktigste lederverktøy, ifølge Carina Carl. Vi påvirkes alle av en rekke usynlige mekanismer som former vår oppfattelse av situasjoner, menneskene rundt oss og som virker inn på valgene vi tar. Hvis du forstår hvordan disse mekanismene påvirker deg og de rundt deg vil du være bedre rustet til å lede dine medarbeidere.

Carina vil snakke mer om:

  • Hva er psykologisk trygghet og hvorfor er det så viktig?
  • Hvordan kan du som leder tilrettelegge for psykologisk trygghet?

På slutten av foredraget vil Carina svare på spørsmål fra deltakerne. Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta.

Om foredragsholder

Carina Carl er psykolog og forfatter. Hun ønsker å dele kunnskap om psykologi slik at folk flest, og særlig ledere, kan gjøre nytte av det i sin hverdag.


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med møter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, og som ønsker å lære mer om ledelse. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

  • Carina Carl

    Carina Carl er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.) og brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest og for arbeidslivet. Carina er forfatter av bøkene #Hverdagspsyk, Tenk enkelt og Jobbpsykologi og er kjent for mange i Tekna gjennom sitt bidra i Mestringspodden, en Tekna-podkast om psykisk helse for studenter.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: