9. des.
kl. 09:00–10:00
Streaming, VIDEO

Du har fått lederjobben, men hvordan blir du egentlig en leder? Birgitte Lange, generalsekretær i Redd Barna, gir deg sine råd.

Meld meg på

Det er mye som må læres første gang du får en lederjobb; HMS-reglementet, ferieavvikling, oppfølging av sykefravær, medarbeidersamtaler, rekruttering og kanskje også en oppsigelse eller to. Mange formaliteter, mange skrevne og uskrevne regler.

Men først og fremst skal du bruke tid på å bli en leder. Og det er ikke gjort over natten. Det er heller ingen oppskrift eller fasit, og du må bruke tid på både å bli kjent med den konkrete lederjobben du har begynt i og å finne ut hvordan du best skal utøve rollen.

Birgitte Lange vil gi deg som ny leder 6 råd. På slutten av foredraget vil Birgitte svare på spørsmål fra deltakerne.

Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta.

Om foredragsholder

Birgitte Lange er generalsekretær i Redd Barna. Hun er utdannet statsviter og har hatt flere lederstillinger, blant annet som assisterende direktør i Utlendingsdirektoratet (UDI) og ekspedisjonssjef i Kulturdepartementet. Hun har arbeidet med barnevern, både på departementsnivå og som mangeårig leder av Kirkens Bymisjons barnevernsarbeid. Birgitte Lange har skrevet flere bøker og skriver regelmessig om ledelse i Dagens Næringsliv. Hun er også en hyppig benyttet foredragsholder om ledelse.


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med møter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, og som ønsker å lære mer om ledelse. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

  • Birgitte Lange

    Generalsekretær

    Redd Barna

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: