17. feb.
kl. 09.00–10.00
Streaming, VIDEO

Hvordan kan du som leder gjøre organisasjonen din mer inkluderende og mangfoldig, og faktisk bruke medarbeidernes mangfoldskompetanse?

Meld meg på

Mangfold og likestilling blir ofte løftet frem som viktig for økt verdiskaping, innovasjon og bærekraft. Men blir en organisasjon mangfoldig ved å ansette en person fra en annen kultur, eller med et annet språk eller religion enn din egen, uten at kompetansen brukes?

Loveleen Rihel Brenna er kjent fra det offentlige ordskiftet og har utarbeidet Stortingsmeldinger, nasjonale strategiplaner og jobber til daglig med leder- og organisasjonsutvikling innenfor mangfoldsutvikling.

Ifølge Loveleen handler mangfoldsledelse om lederens evne til å identifisere og koordinere mangfoldskompetanse for å oppnå organisasjonens mål.

Gjennom trygg, modig, inkluderende, fleksibelt og nytenkende lederskap, øker trivsel, motivasjon, deltakelse og effektiviteten for alle medarbeidere, mener hun.

Foredraget hennes bygger på kompetansekravene i verdens første standard for ledelsessystem for mangfold (SN 11201:2018).

På slutten av foredraget vil Loveleen svare på spørsmål fra deltakerne.

Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta.

Hør også Teknas podkast om Minoritetsstress – trygghet til å være seg selv på jobb,der du blant annet får høre om hvordan ingeniørselskapet ABB jobber med mangfold og inkludering, og hva konsulentselskapet Big Enough Global tenker om temaet.

Om foredragsholder

Loveleen Rihel Brenna er daglig leder, forretningsutvikler og grunnlegger av Seema, som jobber med lederutvikling og organisasjonsutvikling innenfor mangfoldsledelse. Loveleen har også bidratt i Stortingsmeldinger, nasjonale strategiplaner og ledet utvalg og Kvinnepanelet. I tillegg til at hun har skrevet flere bøker om mangfold og ledelse.


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med møter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, og som ønsker å lære mer om ledelse. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

  • Loveleen Rihel Brenna

    Managing director

    Seema AS

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: