2. sep.
kl. 09:00–10:00
Streaming, VIDEO

Hvordan kan du utvikle medarbeiderne du har med god karriereveiledning?

Meld meg på

Beskrivelse

Arbeidslivet endrer seg raskt og vi må i større grad selv ta ansvar for våre karrierer. Men hva kan du som leder gjøre for at medarbeiderne opplever mening og ser interne karrieremuligheter?

En medarbeider som trives med oppgavene sine og mestrer dem høres helt prefekt ut. Utfordringen er at det vil ikke vare evig. De fleste av oss trenger nye utfordringer, å lære noe nytt og å utvikle seg. Dersom medarbeiderne dine opplever at de ikke får det hos deg, vil de etter hvert søke utfordringer andre steder. Ifølge Agnethe Ellingsen bør karriere og kompetanseutvikling henge sammen.

I boken Karrieredesign benytter Agnethe design thinking når hun gir medarbeidere verktøy for å jobbe med sin karriere. I dette foredraget vil hun gi deg som leder innsikt i karriereveiledning for ledere, med tips til hvordan du kan tilrettelegge for læring og intern karriereutvikling som vil gi økt produktivitet og trivsel.

På slutten av foredraget vil Agnethe svare på spørsmål fra deltakerne. Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta

Om foredragsholder

Agnethe Ellingsen er forfatter av karrierebøkene 100-dagerskoden og Karrieredesign. Hun har lang erfaring med IT-ledelse og har utviklet omfattende kompetanse innen organisasjons- og lederutvikling, karrierecoaching og lederutvelgelse. Hun har gjennom årene jobbet på tvers av bransjer, i både inn- og utland, både med utviklingsprosesser, kurs og foredrag. Agnethe har studert teknologi, markedsføring og MBA i digital ledelse. I tillegg har hun en tverrfaglig utdanning innen innovasjon og strategisk design. Agnethe er internasjonalt sertifisert coach og organisasjonscoach. Hun underviser også i ulike fag på Høyskolen Kristiania på Institutt for HR, ledelse og organisasjon.


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med møter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, og som ønsker å lære mer om ledelse. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Lynkurs i fasilitering av Google Design Sprint

2. sep.
kl. 09:00–16:00

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

8. sep.–8. des.