27. mai
kl. 09:00–10:00
Streaming, VIDEO

Som leder vil du før eller siden havne i en krise eller i et etisk dilemma. Hva gjør du for ikke å trå feil?

Meld meg på

Beskrivelse

Den siste tiden har vi lest mye om kriseledelse. Vi har også fått innblikk i hvilke dilemmaer en leder kan komme i når han/hun står ovenfor et umulig valg mellom galt og galt. Hvordan skal du som leder unngå å komme i samme situasjon som lederen av Hurtigruta når mannskapet og passasjerer på MS Roald Amundsen ble smittet av Covid-19?

Ledere trenger gode beslutningsverktøy for å håndtere krevende situasjoner på en forsvarlig måte. Uten dette vil de ofte handle panisk og impulsivt når de støter på en krise. Da er sjansen for å trå feil stor. Øyvind Kvalnes har samme med Einar Øverenget utviklet Navigasjonshjulet, et verktøy som kan hjelpe deg som leder når du står i en krise.

På dette frokostseminaret vil du få innblikk i hvilke dilemmaer du som leder kan komme opp i og du vil få nyttige verktøy til å håndtere en krise.

På slutten av foredraget vil Øyvind svare på spørsmål fra deltakerne. Dette er et direktesendt nettmøte og du må melde deg på for å delta. Du får tilsendt lenke på e-post dagen før foredraget.

Om foredragsholder

Øyvind Kvalnes er en norsk forfatter, musiker og filosof som har spesialisert seg på moralfilosofi. Han er forsker ved Institutt for ledelse og organisasjon på Handelshøyskolen BI, og har vært førsteamanuensis fra 2009, og professor fra 2021


Ledelse til frokost

Dette arrangementet er en del av en serie med møter for nye ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og ny i lederrollen, og som ønsker å lære mer om ledelse. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Fra fagekspert til suksessfull leder

4. mai–8. juni

Ledelse og utvikling

Endringsledelse i offentlig sektor

2.–3. juni
Streaming, Nettbasert

Ledelse og utvikling

Retorikk