Ledelse til frokost: Omvendt mentoring: Når de unge leder de erfarne

Hva er omvendt mentoring og hvordan kan det gjøre din virksomhet til et enda bedre sted å jobbe?
Følg sendingen her
Søk om plass på kurset med Birgitte i Oslo 7. mai her
Omvendt mentoring har de siste årene fått stadig mer oppmerksomhet i virksomheter som ønsker å styrke kunnskapsdeling og mangfold. Vanligvis er det erfarne ledere som fungerer som mentorer for yngre kollegaer. Men i omvendt mentoring er rollene snudd: Det er de yngre som er mentor for de mer erfarne.
Noen virksomheter bruker denne tilnærmingen for å styrke spesifikke kompetanseområder, for eksempel å øke teknologikompetansen hos de godt voksne, eller å utvide kunnskapen og forståelsen for alt mangfoldet som er i organisasjonen. Andre bruker omvendt mentoring som en generell strategi for å styrke deling av kunnskap og erfaringer.
Birgitte Lange, tidligere generalsekretær i Redd Barna, har selv brukt omvendt mentoring som metode og anser det som et verdifullt verktøy for organisasjonsutvikling. Hun vil dele sine erfaringer og gi innsikt i hvordan virksomheter best kan jobbe med denne metoden. Hun vil også belyse hvilke rammer som bør være på plass for at mentoropplevelsen skal bli så god som mulig både for mentor, mentee og organisasjonen som helhet.
Dette er et digitalt arrangement. Lenke til sendingen blir sendt ut til påmeldte.
Er du opptatt akkurat når foredraget går? Ingen fare, opptak fra sendingen vil være tilgjengelig i etterkant fram til 02.05.2025, meld deg på og få lenken tilsendt.
Ledelse til frokost
Dette arrangementet er en del av en serie for både vordende, nye og erfarne ledere. Vi inviterer deg som er nysgjerrig, engasjert og opptatt av å utvikle din lederkompetanse – enten om du nettopp har startet din lederreise eller allerede har solid erfaring. Møtene arrangeres én gang i måneden, og er et samarbeid mellom Teknas kursavdeling og distriktskontor Oslo.