Lær å lag autentisk napolitansk pizza!

30. mars kl. 20:00
Har du lyst å lære å lage autentisk napolitansk pizza fra en ekte pizzaiolo og Norgesmester?
Vi har vært så heldige at vi har fått en avtale med Norges beste pizzabaker om å komme til Molde for å lære bort kunsten å lage ekte napolitansk pizza.
Dette eksklusive pizzakurset med Francesco Solimeo, vinneren av “Beste Gourmet Pizza 2023,” gir deltakerne muligheten til å fordype seg i kunsten å lage napolitansk pizzadeig.
Francesco Solimeo, opprinnelig fra Napoli, er en sertifisert instruktør fra Accademia Nazionale Pizza DOC. Med mange års erfaring innen pizzabaking, vil han dele sin kunnskap om deig, råvarer og teknikker, slik at deltakerne kan mestre kunsten å lage pizza på autentisk napolitansk vis.
Francesco driver Vesuvio Cafe i Oslo, en av Oslos beste pizzarestauranter. Hans metode og lidenskap for pizza har gitt fantastiske resultater for tidligere kursdeltakere.
I løpet av kurset vil du ikke bare få praktiske ferdigheter, men også en dypere forståelse av teorien bak ingrediensene.
Du vil lære om ulike meltyper, hvordan elte og porsjonere deigen riktig, og hvordan justere hevetiden for å oppnå det perfekte resultatet.
Du får også muligheten til å eksperimentere med toppinger og å mestre kunsten å steke pizzaen på best mulig måte.
Vi setter opp fire kurs, med 15 deltakere per kurs:
Tidspunkt for kurs
- Lørdag 11:00-15:00
- Lørdag 16:00-20:00
- Søndag 11:00-15:00
- Søndag 16:00-20:00
Du velger selv tidspunkt i påmeldingsskjema.
Deltakere sponses med en pizzapakke fra Oluf Lorentzen, og kurset støttes av Bakerovner.no.
Er du klar for å bli en pizzamester?
Rabattavtale hos Oluf Lorentzen
Visste du at som Tekna medlem får du 20% rabatt på alle varer på oluf.no. Se detaljer om hvordan man får aktivert disse fordelene på [Akademikerne pluss sine sider] (https://akademikernepluss.no/andre-tilbud/#oluf)