11.–12. jan. 2023
Clarion Hotel Trondheim, TRONDHEIM

Kurs i numerisk modellering med RS2 fra Rocscience. RS2 er en etterspurt programvare kjent for sine muligheter til å kunne modellere og analysere bergmekaniske problemstillinger. Kurset holdes på engelsk.

Meld meg på

Anleggsprosjekter i berg blir stadig mer komplekse, og med dette følger et behov for å verifisere designløsninger, enten i et tidlig stadium eller i utførelsesfasen av et prosjekt. Parallelt stilles det stadig strengere krav i regelverket til å dokumentere at et design oppfyller krav til stabilitet og sikkerhet, spesielt når det er snakk om høy grad av kompleksitet i bergforholdene og selve prosjektet.

For dette kurset har NBG leid inn en kursholder fra Rocscience, noe som betyr at du vil få den beste opplæringen fra de beste fagfolkene.

Målgruppe

Det legges opp som et videregående kurs hvor det antas at deltakerne har tilstrekkelig kunnskap om bergmekanikk og bergteknikk, samt noe tidligere erfaring med numerisk modellering. Det vil bli fokusert på modellering for undergrunnsanlegg.

Det kreves at du har med din egen PC. Du vil få en midlertidig RS2-lisens som brukes under kurset. Kurset holdes på engelsk og er en del av Kursdagene i Trondheim januar 2023.

Kurset er et praktisk orientert over to dager.

Begrenset antall plasser – vær tidlig ute med påmelding.

Ønsker du bli medlem av Norsk Bergmekanikk? Bli medlem her

Trenger du overnatting?

Husk å booke rom på konferansehotellet Clarion Hotel Trondheim.

  • Enkeltrom kr. 1245.-
  • Dobbeltrom kr. 1445.-

Bestill rom ved å sende en e-post til groups.cl.trondheim@choice.no med ref.nr: GR020912.

Husk å oppgi telefonnummer og dato for ankomst og avreise.

Allergier

Det vil bli servert buffet både ved lunsj og pauser som er tilpasset alle typer allergier og matpreferanser.

Kveldsarrangement 

Onsdag 11.januar invitere vi til uformell middag med underholdning. Pris kr. 750.- Påmelding sammen med kurset, eller ved å sende e-post til kurs@tekna.no

Spesielle behov

Dersom du har behov for har behov for tilpasninger (f.eks. rullestol), send en e-post til kurs@tekna.no merket Kursdagene 2023 eller bruk feltet tilleggsopplysninger i påmeldingsskjemaet.

Student?

Studentpris kr. 1000 per dag. Det er forbehold på antall ledige plasser. Bruk feltet «tilleggsopplysninger» for å opplyse om at du er student. Vi vil kreve dokumentasjon hvis du ikke er Tekna-student.

Reise til Kursdagene

Tekna oppfordrer alle til å velge miljøvennlig transport til Trondheim.

Spørsmål?

Ta kontakt med vårt servicesenter på e-post kurs@tekna.no eller prosjektleder Anu Helena Laakso tlf. 913 48 060 e-post ahl@tekna.no

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Bygg, anlegg og eiendom

Koordinatorskolen

Bygg, anlegg og eiendom

Steg for steg – veien til gode reguleringsplaner

26. sep.
kl. 09.00–15.30

Bygg, anlegg og eiendom

Byggherreforskriften

27. sep.
kl. 10.00–16.00