Fagnettverkene Tekna Realfagslærerne og Tekna Romfart arrangerer i samarbeid med Andøya Space Education kurs for medlemmer på Andøya Space Center torsdag 14. - søndag 17. oktober 2021.

Meld meg på

Beskrivelse

Velkommen til en faglig og sosial tur med Tekna Realfagslærerne, Tekna Romfart og Andøya Space!

Her kan du lese programmet for turen (Word)

Reise

Reisen starter fra Gardermoen torsdag 14. oktober, med flyavgang kl 08.55 til Evenes, retur sen kveld søndag 17. oktober med ankomst Gardermoen kl 21.50.

Vi flyr Norwegian fra Gardermoen til Evenes og kjører buss til Andøya. Beregnet reisetid fra Evenes lufthavn til Andøya Space Education er ca 3 timer, gjennom vakker nord-norsk natur.

Pris

Prisen inkluderer flyreise t/r Gardermoen - Evenes, overnattinger og alle måltider. Reise og oppholdsutgifter til og fra Gardermoen flyplass dekkes av den enkelte.

For deltagere som trenger tilslutningsbillett med fly med Norwegian, kan Tekna være behjelpelig med dette, i den grad det lar seg gjøre å få tilslutningsbilletter som ikke krever ekstra overnatting. Gi beskjed på påmeldingsskjemaet hvis du ønsker dette

Påmelding

Det er begrenset antall plasser. Påmelding er bindende, og ved overtegning forbeholder Tekna seg rett til å foreta utvelgelse blant de påmeldte.

De påmeldte vil få beskjed om deltagelse umiddelbart etter påmeldingsfristens utløp.

Registrer deg med navn (som i passet) og arbeidssted i påmeldingskjemaet. Oppgi fødselsdato og eventuelle spesielle behov i feltet for tilleggsopplysninger.

Student? Du er hjertelig velkommen!