25. apr.
kl. 09:00–15:30

Lær det viktigste du må vite som prosjektleder i dette heldagskurset som er skreddersydd for medlemmer i Tekna Student Oslo.

Meld meg på

Beskrivelse

Slik lykkes du med prosjektledelse! Kurset ruster deltakerne til å delta i prosjekter i arbeidslivet etter endte studier. Du lærer også de kritiske suksessfaktorene for en vellykket prosjektleder.

Vi blir kjent med spesielle kjennetegn i prosjekter, og prosjektets livssyklus. Gjennom å delta på dette kurset vil du lære flere nyttige og relevante verktøy som brukes i prosjektlederrollen.

Du vil forstå hvorfor så mange prosjekter mislykkes - og lære hva du kan gjøre for å unngå dette.

Undervisningen vil foregå fra 09.00 - 15.30 med en veksling mellom gruppearbeid, forelesning og morsomme eksperimenter.

Alle som deltar mottar et kursbevis som kan brukes ved jobbsøking.

Arrangementet er kun for studentmedlemmer av Tekna.

Kursholder:

Silje Anita Holand holder dette kurset om prosjektledelse i teori og praksis. Hun har også tidligere holdt dette kurset for Tekna student, og høstet svært gode tilbakemeldinger.

Silje er siviløkonom med prosjektledelse i fagkretsen. Gjennom mange år i studentfrivillighet og arbeidslivet har hun fått erfaring fra å være ung prosjektleder i en rekke ulike prosjekter.

Til daglig jobber hun selv prosjektbasert, og holder kurs i blant annet prosjektledelse, prosessfasilitering, ledelse med mer. Hun er opptatt av å skape lærerike og engasjerende kurs, og får gode tilbakemeldinger fra de som har deltatt på kursene hennes.

Kurset er for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her. OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Finn frem:

rom PI451

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Ledelse og utvikling

Tekna lederutvikling (GILA)

Ledelse og utvikling

Ledelse til frokost: Den vanskelige samtalen

25. apr.
kl. 08:00–10:00

Ledelse og utvikling

Diversity Icebreaker

25. apr.
kl. 17:30–20:30