14. jan. 2020
kl. 17:00–20:00

Babyboomers, Generasjon X, Y, Z – hvilken ledelse trenger de forskjellige for å lykkes? Tekna inviterer til lederdiskusjon og erfaringsutveksling.

Meld meg på

Beskrivelse

Verden endrer seg og generasjonsperiodene er kortere nå enn for noen tiår siden. Nå kan vi ha opptil fem generasjoner på samme arbeidsplass. Vi kan ha forskjellig fokus, verdier og motivasjon i jobben, og også preferanser i kommunikasjon, arbeidsplass og samarbeid.

Vi er alle formet av tiden vi har vokst opp i. Spørsmålene er:

  • hvordan jobber vi sammen?
  • Og hvordan håndterer vi oppgaven som prosjekt- eller personalleder?

– Generasjoner er bare én av flere dimensjoner som gir oss nøkkelen til å forstå ulikheter, men det er en svært praktisk nøkkel. De forskjellige generasjonene er på ulike stadier i livet, forskjellige erfaringer og referanserammer. Skal man lede eller samarbeide med flere mennesker fra ulike generasjoner, er det viktig å utnytte og sette pris på ulikhetene. Det er når vi spiller med våre beste sider, teamet og resultatet blir best, sier kursholder Vera Lukina.

Tekna inviterer til å dele erfaringer og kompetansen om generasjoner og ledelse i et lederforum denne kvelden. En kveld med bakgrunnsinformasjon og mange muligheter for å høre andre meninger og få inspirasjon til nye løsninger.

Om kursholder

Innleder Vera Lukina jobber som leder i byggebransjen og har i tillegg til ingeniørutdanning kompetanse i psykologi, konflikt, kommunikasjon, fasilitering med mer. Hun brenner for å lykkes i grensesnitt mellom bygg og mennesker, og deler gjerne kompetansen sin. Mer informasjon om henne finnes på nettsiden veralukina.no.

Meld deg på. Det er helt gratis å delta.

Finn frem:

Adresse: Kronprinsens gate 17. Ta heisen til 9. etasje, møterom Klubben.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: