Er du stressa før eksamen i matte 1? 30. november vil Vegard Pedersen holde kræsjkurs i matte 1. Der du har muligheten til å få en relevant oppsummering av faget på tampen av semesteret.

Meld meg på

Beskrivelse

På kurset vil de viktigste temaene i matte 1 gjennomgås, og alt vil være rettet mot eksamen. Først blir det grenser, kontinuitet og derivasjon. Deretter kommer en gjennomgang av integrasjon, før det siste store temaet blir følger og rekker. Til slutt blir det en kort gjennomgang av hva man må kunne innenfor temaene differensialligninger og numerikk. Det vil hele veien være fokus på eksamensoppgaver og hvordan man selv skal tenke når man sitter i spektrum og må klare seg på egenhånd.

Ettersom kurset kun er fire timer vil det være relativt intensivt, og noen temaer vil bli prioritert mer enn andre. Likevel vil det meste man må kunne bli gjennomgått så man får en bedre oversikt over pensum og blir godt rustet til eksamen.

Vi gjør oppmerksom på at dette kurset er uoffisielt, og ikke har noen direkte tilknytning til emnet TMA4100 Matematikk 1 som holdes på NTNU. Tekna kjenner selvsagt ikke innholdet i årets eksamen.

Kurset er kun for medlemmer i Tekna. Meld deg inn her. Bli medlem nå, få neste semester gratis!

OBS: Dersom du nylig har meldt deg inn i Tekna, men ikke fått bekreftelsen enda, så kan du skrive dette i kommentarfeltet ved påmelding.

Se alle arrangementene på NTNU

Finn frem:

F1 (IT-bygget sydfløy)