30. jan.
kl. 17:00–20:00

Hva er din faglige og personlige kompetanse? Kan du beskrive den sånn at du får nye muligheter i en jobb du har, appellerer til en ny arbeidsgiver eller lykkes i å bytte bransje? Få inspirasjon til å kartlegge kompetansen din og kom i gang med prosessen på dette kurset med Jon Fredrik Alfsen.

Meld meg på

Beskrivelse

Kompetansen din er mer enn det som kan leses ut av eksamenspapirer og jobbtitler. Kunsten er å identifisere kunnskaper og egenskaper du faktisk har, og dokumentere med gode eksempler. I tillegg gjelder det å kunne velge synsvinkel. Hvordan kan du legge fokus på det som kvalifiserer deg til en oppgave, et prosjekt, en stilling eller en bransje du er interessert i?

Denne kvelden skal vi blant annet innom disse temaene:

  • Hvordan bygger du bevissthet om egen kompetanse?

  • Hva er dine nøkkelkvalifikasjoner og kompetanseområder?

  • Hvordan danner du deg et bilde av hva som er relevant for den du skal presentere deg for?

  • Hvordan ser kompetansen din ut i lys av ny teknologi, automatisering og digitalisering?

  • Hva kunne din kompetanse brukes til i jobben/bransjen til noen av de andre deltakerne?

Kursholder stiller med fagstoff og solid erfaring som deles generøst. I tillegg blir det både egenrefleksjon og arbeid i grupper. Vi håper også å få gode diskusjoner i plenum i løpet av kvelden. Presentasjon og noe annet stoff vil bli sendt ut til deltakerne i etterkant.

Vi satser på enkel servering og mingling fra 16.30. Det faglige innholdet starter 17.00.

Velkommen!

Forberedelser:

Tenk eller undersøk litt så du finner fire ulike stillinger eller bransjer for dem med (nesten) den utdanningen du har. Tenk også gjennom dine tre sterkeste sider, to utviklingsområder og en ting du har gjort/fått til i en jobbsituasjon som gjør deg skikkelig stolt.

"Møteplassen" er en serie ettermiddagsseminarer og frokostmøter rettet mot arbeidssøkende Tekna-medlemmer, men også andre som vurderer å skifte jobb eller er opptatt av karriereutvikling.

Kursholder Jon Fredrik Alfsen kommer fra Impaktor AS. Han er utdannet statsviter og har mange års erfaring som rådgiver innenfor endringsprosesser, leder- og ledelsesutvikling, utvikling av medarbeiderskap. karriereutvikling, karriereveiledning og outplacement. Han har hatt en rekke oppdrag for Tekna.

Finn frem:

9. etasje - Klubben