Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Alle kurs og arrangementer

Kokkekurs: Klimavennlig mat

Bli med på en opplevelse som er like klimavennlig som den er kulinarisk!

Kalfaret Selskapslokale, Bergen
Nærbilde av kasse med selvdyrkede grønnsaker, tomat, salat, reddik, gulerot,
Gratis - åpent for alle
Kr 0
28. oktober
kl. 18:00 - 21:30
Kalfaret Selskapslokale, Bergen
Påmeldingsfrist er passert.
Gå til påmelding
Avbestillingsfrist: 10/22/2025
Kursnummer: 50528
Kontakt: Torsten Porwol - 99523140

Tekna Klima inviterer medlemmene til kokkekurs, der vi ønsker å inspirere deg til klimavennlig matlaging.

Lær å lage smakfull, klimavennlig vegetarmat!

Produksjon av vegetarisk mat er et klimavennlig alternativ – spesielt når råvarene er lokalt produsert. En vanlig utfordring med vegetarmat er å få frem rike og gode smaker. Dette kokkekurset gir deg veiledning i hvordan du kan lage smakfull vegetarmat med inspirasjon fra matkulturer utenfor Norden, hvor det finnes lange tradisjoner for smakfulle grønnsaksretter.

Vi følger oppskrifter dokumentert av den anerkjente kokken Yotam Ottolenghi, og håper å inspirere deg til å utforske nye tilberedningsmetoder og spennende krydderkombinasjoner.

Begrenset antall plasser – førstemann til mølla!

Del