9. des.
kl. 09:00–10:30

Hvordan snakke om klimaendringer, global oppvarming og naturkrise når man møtes av overbærenhet, latterliggjøring eller skuldertrekk? Hvordan få flere til å forstå at det haster med handling? Velkommen til fysisk frokostmøte om klimadebatt, retorikk og hvordan forholde seg til den mest sta klimaskeptiker.

Meld meg på

Beskrivelse

Til tross for all forskning er det fortsatt mange som mener vi har god tid eller at klimaendringene ikke egentlig er så farlige. Nora Heyerdahl har skrevet en bok med mål om å gi oss verktøy til å takle kritiske holdninger, vanskelige spørsmål og "klimahersketeknikker".

Tekna klima inviterer til frokostmøte der Nora vil presentere boken sin og dele noen av sine beste teknikker og triks for å møte enhver klimaskeptiker og sta onkel med vinnende argumenter med et smil om munnen. Det vil bli tid til spørsmål, så tenk på noe du lurer på!

Her kan du lese mer om Nora og boken (fremtida.no) og her er lenke til boka hennes "Ok Boomer" - og andre ting du kan si til onkelen din om klima.

Forfatter Nora Heyerdahl:

Jeg er klimaaktivist, folkevalgt og Oslojente. Jeg brenner for å formidle komplekse spørsmål som klimakrisen på en enkel måte til et ungt publikum. Fra 2013 til 2016 var jeg ungdomsreporter hos Forskning.no. Senere har jeg jobbet som frilanser for blant annet Infinitum Magasin, der jeg skrev om klima og bærekraft. I 2021 ga jeg ut boka "Ok Boomer og andre ting du kan si til onkelen din om klima". Jeg studerer samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo. Jeg er folkevalgt for Miljøpartiet De Grønne i Nordre Aker, og vara til Stortinget for Oslo MDG. Jeg har tidligere sittet tre år i sentralstyret til Grønn Ungdom.

Det er begrenset plass. Du må få bekreftelse for å få plass. Det blir lett servering med frokost. Møtested er Ingeniørens Hus (mer info om hvilket rom kommer på bekreftelse til mailen du melder deg på med når det nærmer seg)

Jobber du innen klima og bærekraft?

Delta på Tekna Klimas webinarer og seminarer! Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta.

Bli med i nettverket

Portrettfoto av Nora Heyerdahl: Sol Sandvik

Bærekraftsmål som dekkes

  • Bærekraftsmål 17

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet: